Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemmet med gavelläge och terrass på 29 kvadratmeter

Bjud hem hela släkten på frukost på terrassen med morgonsol eller ta kvällsteet på balkongen på innegården. Med två uterum och rymliga ytor inomhus är det svårt att inte trivas i denna trea.

Här bor ni med Mälaren runt hörnet. Ert hem har klimatsmarta lösningar och stora sociala ytor både inomhus och utomhus. På er terrass med trädäck har ni plats för flertalet sittande med utsikt över det mysiga kvarterstorget. Du lever nära vatten och skogspartier i modernt och charmigt kvarter.

Vardagsrum och kök

Ert nya energieffektiva kök har rymliga bänkskivor för arbetsyta och smart förvaring för matresterna i fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl. I vardagsrummet finns 31 kvadratmeter att möblera med soffa och middagsbord, med gott om plats för stora och små sällskap. Flertalet fönster ger vackert ljusinsläpp.

Terrass och uteplats

På er terrass på 29 kvadratmeter har ni trädäck och morgonsol. Här kan ni inreda ena hörnan med solstolar och andra med växlighet och blomkrukor och fortfarande ha plats för matbord. Uteplatsen i västerläge är på nio kvadratmeter och ser ut över den grönskande innegården.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har egen utgång till uteplatsen och praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Här kan du ha ditt nya hemmakontor eller barnkammare. Sovrum två vetter mot terrassen och torget och har även det skjutdörrsgarderob.

WC och tvätt

Ert stilrena duschrum är helkaklat med golvklinker och inbyggda spotlights. Ni har praktiska arbetsytor under vilka ni finner både tvättmaskin och torktumlare. Du kan byta hörnduschen till badkar vid intresse.

Hall och klädkammare

Den inbjudande hallen leder enkelt in till kök och vardagsrum. Här har du praktisk skjutdörrsgarderob och möjlighet att välja till städskåp. Runt hörnet finner du familjens klädkammare med bra förvaringslösningar från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten