Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21103, 3 Rum, 80 m²

Hemmet med gavelläge och terrass på 29 kvadratmeter

Bjud hem hela släkten på frukost på terrassen med morgonsol eller ta kvällsteet på balkongen på innegården. Med två uterum och rymliga ytor inomhus är det svårt att inte trivas i denna trea.

Här bor ni med Mälaren runt hörnet. Ert hem har klimatsmarta lösningar och stora sociala ytor både inomhus och utomhus. På er terrass med trädäck har ni plats för flertalet sittande med utsikt över det mysiga kvarterstorget. Du lever nära vatten och skogspartier i modernt och charmigt kvarter.

Vardagsrum och kök

Ert nya energieffektiva kök har rymliga bänkskivor för arbetsyta och smart förvaring för matresterna i fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl. I vardagsrummet finns 31 kvadratmeter att möblera med soffa och middagsbord, med gott om plats för stora och små sällskap. Flertalet fönster ger vackert ljusinsläpp.

Terrass och uteplats

På er terrass på 29 kvadratmeter har ni trädäck och morgonsol. Här kan ni inreda ena hörnan med solstolar och andra med växlighet och blomkrukor och fortfarande ha plats för matbord. Uteplatsen i västerläge är på nio kvadratmeter och ser ut över den grönskande innegården.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har egen utgång till uteplatsen och praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Här kan du ha ditt nya hemmakontor eller barnkammare. Sovrum två vetter mot terrassen och torget och har även det skjutdörrsgarderob.

WC och tvätt

Ert stilrena duschrum är helkaklat med golvklinker och inbyggda spotlights. Ni har praktiska arbetsytor under vilka ni finner både tvättmaskin och torktumlare. Du kan byta hörnduschen till badkar vid intresse.

Hall och klädkammare

Den inbjudande hallen leder enkelt in till kök och vardagsrum. Här har du praktisk skjutdörrsgarderob och möjlighet att välja till städskåp. Runt hörnet finner du familjens klädkammare med bra förvaringslösningar från Elfa.

Hemfakta

Bostad
21103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
3
Storlek
80 m²
Här finns
Terrass, Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten