Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 50 m², Lägenhet 21102

Beskrivning

Njut av uteplats på 21 kvadratmeter

I denna tvåa kan du nästan bjuda hem hela grannskapet till din nya uteplats. Belägen på innegården inbjuder den till både sällskap och avkopplande ensamhet. Lägenheten är välplanerad och klimatsmart.

Kök och vardagsrum skiljs åt av en fristående vägg för att du enkelt ska kunna ta dig runt. Uteplatsen och vardagsrummet ger gott om sociala ytor och när du vill dra dig utan finns trivsamt sovrum. I kvarteret Gretas Glänta finner du en mängd aktiviteter både sommar och vinter, med Mälaren precis runt hörnet.

Vardagsrum/kök

Den integrerade planlösningen skapar rymd och ljusinsläpp. Vardagsrumsfönstret är spatiöst och skapar en utmärkt plats nedanför sig för matbord eller soffhörna. I köket finner du praktiska arbetsytor med plats för flera kockar, med energieffektiva vitvaror som är snälla mot både plånboken och klimatet.

Uteplats

På din uteplats kan du göra plats för nästa växtprojekt eller ställa upp solstolen och fånga eftermiddagssolen. När du har gäster finns gott om plats långbord med många gäster.

Sovrum

Ditt ytsmarta sovrum har spatiös skjutdörrsgarderob med plats för både finkläderna och vinterjackan. Här har du golvutrymme för dubbelsäng eller bäddsoffa och skrivbord, med utsikt över uteplatsen. Vid intresse finns möjlighet att välja till linneskåp.

WC och tvätt

För badentusiasten finns möjligheten att välja badkar istället för hörndusch. Här finner du annars helkaklade väggar och smakfull golvklinker. Tvättmaskinen och torktumlaren är energismarta med snygg arbetsbänk.

Hall och förvaring

Din öppna hall leder in till lägenhetens sociala ytor i kök och vardagsrum. Här finns praktisk skjutdörrsgarderob och bra ljusinsläpp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten