Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 81 m², Lägenhet 21101

Beskrivning

Uterum i två väderstreck i familjens nya trea

Här har ni både balkong och uteplats. Familjens nya hem har energisnåla vitvaror i kök och duschrum och rymligt vardagsrum för festmiddagen.

På balkongen i österläge kan du ta morgonkaffet. När det är dags för middag har ni uteplatsen med kvällssol eller vardagsrummet på 25 kvadratmeter till ert förfogande. Middagen förbereds bäst i det klimatsmarta köket, där både små och stora kockar får plats. Utanför dörren finner du ett charmigt och folkligt kvarter med vacker natur och närhet till Mälarens badplatser och promenadstråk.

Vardagsrum och kök

Det ytsmarta köket har gott om arbetsyta, med smart förvaring för matlådorna i fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl. Du tar dig enkelt ut till vardagsrummet när middagen ska serveras. Här har du stora ytor för soffhörna och matbord, om du inte äter ute på balkongen vill säga.

Balkong och uteplats

Du når balkongen från vardagsrummet. På åtta kvadratmeter kan du bjuda hem vännerna på brunch i morgonsolen. Uteplatsen på 15 kvadratmeter ligger på andra sidan lägenheten. Här har du utsikt över innegården. Med uterum i två väderstreck kan du njuta av solen hela dagen.

Sovrum 1 och 2

I det största sovrummet finns garderobsvägg med skjutdörrar vilka ger gott om golvyta för både dubbelsäng och skrivbord. Sovrum två ligger vägg i vägg och har du plats för säng och nattygsbord, eller fåtölj och skrivbord om det blir ett arbetsrum.

WC och tvätt

Ert smakfulla duschrum har helkaklade väggar och golvklinker. Ni har både tvättmaskin och torktumlare, vilka är utrustade med en bänkskiva för när du ska sortera tvätten. Du kan byta hörnduschen till badkar vid intresse.

Hall och klädkammare

Den inbjudande hallen leder enkelt in till kök och vardagsrum. Här har du praktisk skjutdörrsgarderob och möjlighet att välja till städskåp. Runt hörnet finner du familjens klädkammare med bra förvaringslösningar från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten