Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21101, 3 Rum, 81 m²

Uterum i två väderstreck i familjens nya trea

Här har ni både balkong och uteplats. Familjens nya hem har energisnåla vitvaror i kök och duschrum och rymligt vardagsrum för festmiddagen.

På balkongen i österläge kan du ta morgonkaffet. När det är dags för middag har ni uteplatsen med kvällssol eller vardagsrummet på 25 kvadratmeter till ert förfogande. Middagen förbereds bäst i det klimatsmarta köket, där både små och stora kockar får plats. Utanför dörren finner du ett charmigt och folkligt kvarter med vacker natur och närhet till Mälarens badplatser och promenadstråk.

Vardagsrum och kök

Det ytsmarta köket har gott om arbetsyta, med smart förvaring för matlådorna i fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl. Du tar dig enkelt ut till vardagsrummet när middagen ska serveras. Här har du stora ytor för soffhörna och matbord, om du inte äter ute på balkongen vill säga.

Balkong och uteplats

Du når balkongen från vardagsrummet. På åtta kvadratmeter kan du bjuda hem vännerna på brunch i morgonsolen. Uteplatsen på 15 kvadratmeter ligger på andra sidan lägenheten. Här har du utsikt över innegården. Med uterum i två väderstreck kan du njuta av solen hela dagen.

Sovrum 1 och 2

I det största sovrummet finns garderobsvägg med skjutdörrar vilka ger gott om golvyta för både dubbelsäng och skrivbord. Sovrum två ligger vägg i vägg och har du plats för säng och nattygsbord, eller fåtölj och skrivbord om det blir ett arbetsrum.

WC och tvätt

Ert smakfulla duschrum har helkaklade väggar och golvklinker. Ni har både tvättmaskin och torktumlare, vilka är utrustade med en bänkskiva för när du ska sortera tvätten. Du kan byta hörnduschen till badkar vid intresse.

Hall och klädkammare

Den inbjudande hallen leder enkelt in till kök och vardagsrum. Här har du praktisk skjutdörrsgarderob och möjlighet att välja till städskåp. Runt hörnet finner du familjens klädkammare med bra förvaringslösningar från Elfa.

Hemfakta

Bostad
21101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Här finns
Terrass, Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten