Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Spatiös vindsvåning med terrassen i kvällssol

Det här huset är bland de sista att nås av solens strålar. Du får ljusinsläpp i alla rum och i ditt rymliga och klimatsmarta kök blir matlagningen en fröjd.

Köket på 16 kvadratmeter får ljus från det härliga hörnfönstret, maten serverar du på terrassen med trädäck. Lägenhetens sovrum vetter mot innegården och har trivsamt snedtak. Om du vill lämna detta fantastiska hem finner du ett naturnära kvarter med sevärdheter och aktiviteter för historieintresserade såväl som friluftsmänniskor.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet ligger mitt i lägenheten och är hemmets nav. Här kan du välja till mysig öppen spis. Det vackra köket med hörnfönstret är den perfekta platsen för matbordet. Du tillagar enkelt festmåltiden på det många arbetsytor som erbjuds, resterna lägger du i kyl eller frys i full höjd.

Terrass

Terrassen har 18 rymliga kvadratmeter med vackert trädäck. Här kan ni njuta av solen sent in på kvällen, med utsikt över mysig gata.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen har tre garderober var och vackert snedtak. Här har ni golvyta för sängen, vid fönstret passar skrivbordet utmärkt.

Sovrum 3 med klädkammare

Med 20 generösa kvadratmeter och två stora fönster är ert största sovrum en lyx att dra sig tillbaka i. Här har ni egen klädkammare med skjutdörr som ger golvyta.

WC och tvätt

Två toaletter förenklar vardagen. Det rymliga helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare, här kan ni slänga in tvätten medan morgonkaffet kokats. Båda rummen har golvklinker och spotlights.

Hall och förvaring

Ytsmart och öppen hall med ekparkett som leder in till vardagsrummet. Skjutdörrsgarderoben förenklar förvaring.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten