Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Charmig vindsvåning med terrass i söderläge

Fånga sommarens sista solstrålar på familjens nya terrass eller tillaga en sensommarmiddag i ert ljusa ekologiska kök. Här bor du med närhet till både vatten och natur i trivsamt hem för hela familjen

Ert nya hem präglas av vackra snedtak och spatiösa fönster. På terrassen kan ni bjuda hem några vänner att betrakta den rofyllda innegården och när det skymmer finns rymligt vardagsrum att dra sig tillbaka i. Ert kök med hörnfönster har stora ytor för middagsförberedelserna och i förvaring finner du i nästan alla rum. När du bor i Gretas Glänta har du nära till Mälarens badplatser och de omgivande skogarnas många promenadstråk och skidspår.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet kan ni välja till öppen spis. Här finns gott om plats för soffhörnan, vilket passar utmärkt att betrakta den öppna elden från i kulen höstnatt. Kökets hörnfönster förser er med den perfekta platsen för matbordet och de rymliga bänkskivorna ger bra arbetsytor där hela familjen kan hjälpas åt med höstgrytan.

Terrass

Terrassen har vackert trädäck och 16 kvadratmeter att möblera fritt på. Söderläget ger generöst med solljus större delen av dagen.

Sovrum 1 och 2

Det mindre sovrummet har två garderober och charmigt snedtak. I det större finner du din egen klädkammare och gott om golvyta för dubbelsängen och favoritfåtöljen.

WC och tvätt

Medan morgonkaffet bryggs kan ni slänga in tvätten i er egen tvättmaskin och torktumlare. Duschrummet är stilrent inrett med helkaklade väggar och klinkergolv som lyses upp av inbyggda spotlights. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Klädkammare och hall

Klädkammaren i sovrum två är på fyra kvadratmeter med linneskåp. Här finns praktiska förvaringslösningar från Elfa och gott om plats för vinterkläderna. Hallen är välkomnande och ytsmart med skjutdörrsgarderob och elcentral.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten