Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vidsträckt utsikt från högt belägen fyra

INFLYTTNINGSKLAR - Högt upp i huset ligger familjens nya hem. Vacker utsikt från balkongen och miljövänliga lösningar gör det här till en lägenhet att trivas i.

Ni bor med fina sociala ytor i spatiöst vardagsrum och högt belägen balkong. Gavelläget ger er lugn och ro och det klimatsmarta köket är snällt mot både plånbok och miljö. Här lever ni på badrocksavstånd till Mälarens alla badplatser. När snön faller finns skidspår och skridskor.

Vardagsrum och kök

Det ljusa vardagsrummet på 31 kvadratmeter har perfekt hörn för soffan och vi den fristående väggen kan ni ställa matbordet. Ni tar er enkelt runt till köket där ni har bra förvaring i kyl och frys samt goda arbetsytor för middagsförberedelserna.

Balkong

På er balkong kan ni njuta av solnedgången. Med 11 kvadratmeter kan ni ställa ut spatiöst middagsbord, eller kanske bjuda hem vännen att sola med det charmiga kvarteret i bakgrunden.

Sovrum 1 och 2

Utsikten över innegården ger lugna och trivsamma sovrum. Sovrum två har väl tilltagen garderobsvägg med skjutdörrar och på 15 kvadratmeter finns här gott om plats för säng och skrivbord.

Sovrum 3

Sovrum tre har en mindre skjutdörrsgarderob och trivsamma fönster som vetter mot kvarteret. Här kan du ställa upp hemmakontoret eller gästrummet.

WC och tvätt

Ert nya hem har två toaletter. Den mindre har WC och handfat och i den större finner ni dusch och er egen tvättmaskin med tillhörande torktumlare, med smakfullt helkaklade väggar. Båda rummen har klinkergolv och belysning från spotlights.

Hall och förvaring

Garderoben i hallen får enkelt plats med ett flertal vinterjackor. Er hall är välkomnande och öppen med ekparkett..

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten