Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 54 m², Lägenhet 11302

Beskrivning

Högt beläget hem med morgonsol på balkongen

Lägenhetens höga position i grannskapet ger ett ljust och trivsamt hem. Du kan äta frukost i solen på balkongen eller krypa ner i soffan i ditt rymliga vardagsrum, här finns något för alla.

Ditt nya svanenmärkta hem utmärks av sin integrerade planlösning i kök och vardagsrum vilken ger ljusinsläpp och öppenhet. Du har många sociala ytor i vardagsrum och på balkong, med ett rofyllt sovrum för avskildhet. Här finns bra förvaringsmöjligheter i hall och sovrum. I ditt nya kvarter finns vintersportaktiviteter och vacker natur, med goda förbindelser till stadslivet.

Vardagsrum/kök

Vardagsrummets två fönster ger trivsamt ljus från innegården. Du kan placera hörnsoffan och matbordet här och fortfarande ha plats över för inredningsdetaljer. Köket präglas av klimatsmarta lösningar med energieffektiva vitvaror och resurssnåla blandare. Du har rymliga arbetsbänkar där du kan förbereda maten med hjälp av vänner eller familj.

Balkong

Här kan du ta ditt morgonkaffe medan den värmande solen går upp över kvarteret. Du har plats för minst fyra sittande och utsikt över innegårdens grönska.

Sovrum

I sovrummet som vetter mot innegården kan du finna lugn efter en lång arbetsdag. Du kan krypa ner i en väl tilltagen dubbelsäng eller sätta dig vid skrivbordet med gott om ljusinsläpp från det stora fönstret. I den rymliga skjutdörrsgarderoben kan du hänga in skjortor och finklänningar.

WC och tvätt

Ditt lyxiga duschrum har helkaklade väggar och golvklinker. Här finns både tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsytor för vikning av tvätten. Vid intresse kan du byta hörnduschen mot ett badkar.

Hall och förvaring

I din öppna hall kan du sortera tjocktröjorna i garderoben. Här finns även multimediacentral och plats för kapphylla, så att både du och dina gäster får plats med ytterkläderna.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten