Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11301, 3 Rum, 81 m²

Högt belägen trea med balkong

På fjärde våningen finner du ljust och välplanerat hem. Du har klimatsmarta lösningar och trivsam balkong med vidsträckt utsikt över det fridfulla kvarteret.

Lägenhetens höga position ger vackert ljusinsläpp i alla rum. Vardagsrum och balkong bjuder på sociala ytor både sommar och vinter och i familjens klädkammare finns praktisk förvaring. Ditt klimatsmarta kök har gott om arbetsytor där hela familjen kan hjälpas åt att förbereda middagen. Ditt nya kvarter ligger ett stenkast från Mälaren och är modernt och charmigt.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet på 25 kvadratmeter har du plats för soffor och fåtöljer samt ett rymligt matbord för familjemiddagarna. De energieffektiva vitvarorna i köket är utrustade med snygga och praktiska arbetsbänkar. Fullhöjdsfrysen och fullhöjdskylen ger bra förvaring för veckans matlådor.

Balkong

Balkongen vetter mot kvarteret och är på åtta välplanerade kvadratmeter. Du får enkelt plats med några goda vänner och blomkrukorna.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot den rofyllda innegården och har garderober med skjutdörrar. I sovrum ett finner du en väl tilltagen garderobsvägg och i det mindre sovrummet två praktiska garderober. Båda har plats för dubbelsäng och kan göras om till extrarum eller barnkammare.

WC och tvätt

I duschrummet blir vardagen enkel, med både tvättmaskin och torktumlare. Rummet är smakfullt designat med helkaklade väggar och spotlights som lyser upp det praktiska klinkergolvet. Hörnduschen kan bytas ut mot badkar.

Hall och klädkammare

Din inbjudande hall har bra förvaring av ytterkläderna samt väggyta för kapphyllan. Ytterligare förvaring finner ni i den anslutande klädkammaren, med smart och snygg design från Elfa.

Hemfakta

Bostad
11301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten