Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt belägen trea med balkong

På fjärde våningen finner du ljust och välplanerat hem. Du har klimatsmarta lösningar och trivsam balkong med vidsträckt utsikt över det fridfulla kvarteret.

Lägenhetens höga position ger vackert ljusinsläpp i alla rum. Vardagsrum och balkong bjuder på sociala ytor både sommar och vinter och i familjens klädkammare finns praktisk förvaring. Ditt klimatsmarta kök har gott om arbetsytor där hela familjen kan hjälpas åt att förbereda middagen. Ditt nya kvarter ligger ett stenkast från Mälaren och är modernt och charmigt.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet på 25 kvadratmeter har du plats för soffor och fåtöljer samt ett rymligt matbord för familjemiddagarna. De energieffektiva vitvarorna i köket är utrustade med snygga och praktiska arbetsbänkar. Fullhöjdsfrysen och fullhöjdskylen ger bra förvaring för veckans matlådor.

Balkong

Balkongen vetter mot kvarteret och är på åtta välplanerade kvadratmeter. Du får enkelt plats med några goda vänner och blomkrukorna.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot den rofyllda innegården och har garderober med skjutdörrar. I sovrum ett finner du en väl tilltagen garderobsvägg och i det mindre sovrummet två praktiska garderober. Båda har plats för dubbelsäng och kan göras om till extrarum eller barnkammare.

WC och tvätt

I duschrummet blir vardagen enkel, med både tvättmaskin och torktumlare. Rummet är smakfullt designat med helkaklade väggar och spotlights som lyser upp det praktiska klinkergolvet. Hörnduschen kan bytas ut mot badkar.

Hall och klädkammare

Din inbjudande hall har bra förvaring av ytterkläderna samt väggyta för kapphyllan. Ytterligare förvaring finner ni i den anslutande klädkammaren, med smart och snygg design från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten