Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Miljövänligt hem i småstadsidyll

INFLYTTNINGSKLAR - Social fyra med rymlig balkong. Ni bor i ett Svanenmärkt hem med närhet till sommarens favoritställen.

Välkommen till en trivsam och öppen fyra med stort vardagsrum och bra förvaringslösningar. I ert klimatsmarta kök tillagar ni festmiddagen vilken kan avnjutas i vardagsrum eller om vädret tillåter, på balkongen. Ni bor i moderna och charmiga Gretas Glänta, där ni enkelt finner vackra naturupplevelser året om.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har 31 kvadratmeter att njuta av. Rummets många fönster tar in vackert ljusinsläpp och när de skymmer blir det en perfekt plats för filmkvällen. I köket finner du energisnåla vitvaror och generösa arbetsytor, med kyl och frys i full höjd.

Balkong

Från vardagsrummet når ni balkongen på elva lättmöblerade kvadratmeter. Här kan ni njuta av kvällssolen med det rykande teet i handen. När ni har gäster får ni enkelt plats med sex sittande.

Sovrum 1 och 2

Dessa rofyllda sovrum vetter mot innegården. Sovrum ett har praktiskt städskåp och sovrum två har en garderobsvägg med skjutdörr. Här får ni plats med den spatiösa dubbelsängen.

Sovrum 3

Det tredje rummet ligger något avsides från de andra rummen vilket gör att det passar utmärkt som extrarum. Här har du skjutdörrsgarderob och golvyta för sängen eller bäddsoffan, med utsikt över kvarteret.

WC och tvätt

Två toaletter och egen tvättmaskin förenklar vardagen. I det största badrummet finner du vackert helkaklade väggar, hörndusch och tvättmaskin. Den mindre toaletten har WC och handfat. Båda med klinkergolv som lyses upp av snygga spotlights.

Hall och förvaring

Här finns öppen hall med klinker och ekparkett på golv och generös skjutdörrsgarderob för jackor och skor.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten