Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 54 m², Lägenhet 11202

Beskrivning

Rymlig tvåa med balkong i söderläge

Välkommen till en lägenhet med energieffektiva lösningar och integrerad planlösning. Här har du din egen balkong med eftermiddagssol i ett folkligt och naturskönt kvarter.

Ditt svanenmärkta hem utmärks av sin integrerade planlösning i kök och vardagsrum för rymd och avskildhet. Du har gott om förvaring i hall och sovrum och goda arbetsytor i det öppna köket, vilket passar utmärkt när du lagar mat med flera vänner. När du inte njuter på din nya balkong kan du gå ut och finna naturupplevelser och närservice precis runt hörnet i det trivsamma kvarteret.

Vardagsrum/kök

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum passar för vägg-TV eller tavlor. Vardagsrummet har gott om golvyta för möblering som passar dig. I ditt smakfullt designade kök är de energieffektiva vitvarorna placerade längsmed väggen och vid den fristående väggen, vilket ger gott om arbetsyta att utveckla sina kulinariska kunskaper.

Balkong

Balkongen på åtta kvadratmeter vetter mot den lummiga innegården. Här får du enkelt plats med fyra sittande vilket ger en perfekt plats för gästerna att vänta medan maten blir klar. Tillsammans kan ni njuta av hur eftermiddagssolen sänker sig över ditt nya kvarter.

Sovrum

Ditt välplanerade sovrum har bra utrymmen för möblering. Skjutdörrsgarderoben är rymlig och ger golvyta, med möjlighet att välja till linneskåp.

WC och tvätt

Från hallen når du ditt stilrena duschrum med helkaklade väggar och golvklinker. Det lyxiga rummet har både tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk. För badfantasten finns möjlighet att välja badkar.

Hall och förvaring

I din öppna hall kan du sortera tjocktröjorna i garderoben. Här finns även multimediacentral och plats för kapphylla, så att både du och dina gäster får plats med ytterkläderna.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten