Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11201, 3 Rum, 81 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Smarta förvaringslösningar och egen balkong

I ditt nya hem bor du med Mälaren runt hörnet. Du har fina sociala ytor i vardagsrum och på balkongen, med bra förvaring för hela familjen.

I ditt vardagsrum på 25 kvadratmeter kan familjen vänta medan du förbereder middagen i ditt klimatsmarta kök. Din balkong har morgonsol och passar utmärkt som frukostplats på sommarmånaderna. Gretas Glänta bjuder på modern arkitektur och vacker natur. Om du är golfintresserade finner du även Sveriges golfbane-tätaste område.

Vardagsrum och kök

I ditt nya vardagsrum kan du få plats med både hörnsoffan och det spatiösa matbordet. Det klimatsmarta köket har energisnåla vitvaror och snygga bänkskivor för enkel middagsförberedelse med vännerna.

Balkong

Balkongen på åtta kvadratmeter har gott om plats för fyra sittande. För den trädgårdsintresserade har här ett perfekt uterum för tomatplantan och timjanbusken.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummen vetter mot den lugna innegården. I sovrum ett finner du garderobsvägg med skjutdörrar och 14 lättmöblerade kvadratmeter. Det mindre sovrummet har skjutdörrsgarderob och passar utmärkt som arbets- eller gästrum.

WC och tvätt

I ditt nya duschrum har du både tvättmaskin och torktumlare. Du finner snygg design med helkaklade väggar och spotlights som ger vacker belysning. För badfantasten kan hörnduschen bytas ut mot badkar.

Hall och klädkammare

När du har gäster tas de emot i en öppen hall med praktisk skjutdörrsgarderob. Ytterligare förvaring finner ni i klädkammaren med smart och snygg design från Elfa.

Hemfakta

Bostad
11201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Månadsavgift
3 771 kr
Pris per m²
41 296 kr
Pris
3 345 000 kr
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten