Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 81 m², Lägenhet 11201

Beskrivning

Smarta förvaringslösningar och egen balkong

Inflyttningsklar trea med öppen planlösning och rymliga sovrum. Här bor du med Mälaren runt hörnet. Du har fina sociala ytor i vardagsrum och på balkongen, samt bra förvaring för hela familjen.

I ditt vardagsrum på 25 kvadratmeter kan familjen vänta medan du förbereder middagen i ditt klimatsmarta kök. Din balkong har morgonsol och passar utmärkt som frukostplats på sommarmånaderna. Gretas Glänta bjuder på modern arkitektur och vacker natur. Om du är golfintresserade finner du även Sveriges golfbane-tätaste område.

Vardagsrum och kök

I ditt nya vardagsrum kan du få plats med både hörnsoffan och det spatiösa matbordet. Det klimatsmarta köket har energisnåla vitvaror och snygga bänkskivor för enkel middagsförberedelse med vännerna.

Balkong

Balkongen på åtta kvadratmeter har gott om plats för fyra sittande. För den trädgårdsintresserade har här ett perfekt uterum för tomatplantan och timjanbusken.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummen vetter mot den lugna innegården. I sovrum ett finner du garderobsvägg med skjutdörrar och 14 lättmöblerade kvadratmeter. Det mindre sovrummet har skjutdörrsgarderob och passar utmärkt som arbets- eller gästrum.

WC och tvätt

I ditt nya duschrum har du både tvättmaskin och torktumlare. Du finner snygg design med helkaklade väggar och spotlights som ger vacker belysning. För badfantasten kan hörnduschen bytas ut mot badkar.

Hall och klädkammare

När du har gäster tas de emot i en öppen hall med praktisk skjutdörrsgarderob. Ytterligare förvaring finner ni i klädkammaren med smart och snygg design från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten