Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 80 m², Lägenhet 11103

Beskrivning

Klimatsmart trea med balkong mot pittoreskt kvarter

När du inte tar det lugnt i ditt rymliga vardagsrum kan du njuta av balkongen på elva kvadratmeter. Ditt nya hem bjuder på klimatsmarta lösningar, i trivsamt småstadskvarter.

Från entrén når du det rymliga vardagsrummet på 31 kvadratmeter. Det sociala rummet passar utmärkt för hemmakvällar och middagar och när vädret tillåter kan du bjuda ut gästerna på balkongen. Köket är ytsmart och ekologiskt. Du bor nära vatten och natur i ett kvarter som är både modern och intimt.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du det klimatsmarta köket med praktisk arbetsyta och fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl för förvaring av morgondagens festmiddag. I anslutning finner du vardagsrummet på 31 kvadratmeter där du kan ställa till fest eller bygga ett kuddslott med barnen.

Balkong

Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet. I lagom tid till middagen tittar solen fram och ger en trivsam plats för bjudningen. Med elva kvadratmeter har du även plats över för vackra blommor och hemmaodlade kryddor.

Sovrum 1 och 2

I sovrum ett ligger något avsides och har praktisk garderobsvägg. Skjutdörrarna till garderoberna ger golvyta för dubbelsängen och från fönstret har du utsikt över innegården. Det mindre sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har skjutdörrsgarderob och fönster mot kvarteret. Det passar utmärkt som kontor eller extrarum.

WC och tvätt

Direkt till höger finner du tvättmaskin och torktumlare i ditt nya duschrum. Den praktiska ovanliggande bänkskivan ger goda arbetsytor. Rummet är vackert inrett med helkaklade väggar vilka lyses upp av stilrena spotlights. För badfantasten kan hörnduschen bytas ut mot badkar.

Hall och förvaring

Din välkomnande hall är öppen och utrustad med skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten