Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11103, 3 Rum, 80 m²

Klimatsmart trea med balkong mot pittoreskt kvarter

När du inte tar det lugnt i ditt rymliga vardagsrum kan du njuta av balkongen på elva kvadratmeter. Ditt nya hem bjuder på klimatsmarta lösningar, i trivsamt småstadskvarter.

Från entrén når du det rymliga vardagsrummet på 31 kvadratmeter. Det sociala rummet passar utmärkt för hemmakvällar och middagar och när vädret tillåter kan du bjuda ut gästerna på balkongen. Köket är ytsmart och ekologiskt. Du bor nära vatten och natur i ett kvarter som är både modern och intimt.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du det klimatsmarta köket med praktisk arbetsyta och fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl för förvaring av morgondagens festmiddag. I anslutning finner du vardagsrummet på 31 kvadratmeter där du kan ställa till fest eller bygga ett kuddslott med barnen.

Balkong

Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet. I lagom tid till middagen tittar solen fram och ger en trivsam plats för bjudningen. Med elva kvadratmeter har du även plats över för vackra blommor och hemmaodlade kryddor.

Sovrum 1 och 2

I sovrum ett ligger något avsides och har praktisk garderobsvägg. Skjutdörrarna till garderoberna ger golvyta för dubbelsängen och från fönstret har du utsikt över innegården. Det mindre sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har skjutdörrsgarderob och fönster mot kvarteret. Det passar utmärkt som kontor eller extrarum.

WC och tvätt

Direkt till höger finner du tvättmaskin och torktumlare i ditt nya duschrum. Den praktiska ovanliggande bänkskivan ger goda arbetsytor. Rummet är vackert inrett med helkaklade väggar vilka lyses upp av stilrena spotlights. För badfantasten kan hörnduschen bytas ut mot badkar.

Hall och förvaring

Din välkomnande hall är öppen och utrustad med skjutdörrsgarderob.

Hemfakta

Bostad
11103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
3
Storlek
80 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten