Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ytsmart hem med uteplats

Denna öppna etta är välplanerad och trivsam. Här har du din egen uteplats som passar utmärkt för frukosten och ett stort och öppet allrum med plats för både soffa och säng.

Det stora fönstret i allrummet tar in gott om ljus och vetter mot din uteplats. Här kan du placera matbordet och äta middag med goda vänner med det pittoreska kvarteret utanför fönstret. Du har Mälaren på gångavstånd vilket inbjuder till badutflykter på sommaren och långa skridskodagar med varm choklad på vintern.

Vardagsrum/kök

Ditt nya ekologiska kök har energieffektiva vitvaror och smarta arbetsytor. I rummet finns plats för både matbord och stolar med plats över för bäddsoffa och nattygsbord. Tillaga en festmåltid medan gästerna väntar i soffan eller på din mysiga uteplats, här är den enkelt att trivas med eller utan sällskap.

Uteplats

Uteplatsen på fem kvadratmeter är smart planerad och har gott om plats för utemöblerna. Du kan låta dina gröna fingrar få utlopp för kreativitet eller odla kryddor att användas i ditt klimatsmarta kök.

WC och tvätt

Det avlånga duschrummet med WC är snyggt helkaklat med klinkergolv. Den praktiska kombimaskinen med tvätt- och torktumlare och hörnduschen gör ditt nya duschrum yteffektivt och praktiskt.

Hall och förvaring

I hallen finns skjutdörrsgarderob som ger golvutrymme. Här får du plats med både dina och gästernas ytterkläder. Ytterligare förvaring finner du i allrummets skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten