Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 96 m², Lägenhet 11001

Beskrivning

Familjens nya fyra med uteplatsen i söderläge

Er uteplats på 28 kvadratmeter vetter mot den lugna innegården och förser er med en perfekt plats för släktmiddagen. Ni bor i ett charmigt och naturnära kvarter med goda förbindelser.

Från hallen når ni vardagsrummet på 31 rymliga kvadratmeter och ert klimatsmarta kök. Denna fyra erbjuder gott om sociala ytor både inomhus och utomhus, med tre trivsamma sovrum att dra sig undan i. Här lever ni nära naturskön omgivning i ett kvarter som utmärks av intressant arkitektur och småstadsidyll.

Vardagsrum och kök

I det rymliga vardagsrummet finner ni ett öppet och luftigt rum med golvyta för soffgruppen och matbordet. I köket tillagar du dagens middag med enkelhet med de energisnåla vitvarorna med rymlig arbetsyta. Här har ni kyl och frys i full höjd.

Uteplats

Er uteplats angränsar till vardagsrummet. Grannskapets innegård har planteringar och sittgrupper, vilka du ser ut över på din nya uteplats. Med 28 kvadratmeter och sol större delen av dagen kan det bli nya favoritrummet.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två vetter mot en lugn gata. Sovrum två har garderobsvägg med skjutdörr och 18 kvadratmeter för dubbelsäng och fåtölj. Sovrum ett passar utmärkt som extrarum eller barnkammare.

Sovrum 3

Beläget något avsides från de andra sovrummen finner du sovrum tre där du ser ut över innegården och den nya uteplatsen. Rummet har praktisk skjutdörrsgarderob och plats för säng och bord.

WC och tvätt

Med två toaletter slipper ni köerna på morgonen. Det större badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare och det mindre har WC och handfat. Båda med klinkergolv, upplyst av spotlights.

Hall och förvaring

Öppen hall med ingång till kök och vardagsrum. Här finns skjutdörrsgarderob för ytterkläderna och stilren inredning med ekparkett.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten