Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11001, 4 Rum, 96 m²

Familjens nya fyra med uteplatsen i söderläge

Er uteplats på 28 kvadratmeter vetter mot den lugna innegården och förser er med en perfekt plats för släktmiddagen. Ni bor i ett charmigt och naturnära kvarter med goda förbindelser.

Från hallen når ni vardagsrummet på 31 rymliga kvadratmeter och ert klimatsmarta kök. Denna fyra erbjuder gott om sociala ytor både inomhus och utomhus, med tre trivsamma sovrum att dra sig undan i. Här lever ni nära naturskön omgivning i ett kvarter som utmärks av intressant arkitektur och småstadsidyll.

Vardagsrum och kök

I det rymliga vardagsrummet finner ni ett öppet och luftigt rum med golvyta för soffgruppen och matbordet. I köket tillagar du dagens middag med enkelhet med de energisnåla vitvarorna med rymlig arbetsyta. Här har ni kyl och frys i full höjd.

Uteplats

Er uteplats angränsar till vardagsrummet. Grannskapets innegård har planteringar och sittgrupper, vilka du ser ut över på din nya uteplats. Med 28 kvadratmeter och sol större delen av dagen kan det bli nya favoritrummet.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två vetter mot en lugn gata. Sovrum två har garderobsvägg med skjutdörr och 18 kvadratmeter för dubbelsäng och fåtölj. Sovrum ett passar utmärkt som extrarum eller barnkammare.

Sovrum 3

Beläget något avsides från de andra sovrummen finner du sovrum tre där du ser ut över innegården och den nya uteplatsen. Rummet har praktisk skjutdörrsgarderob och plats för säng och bord.

WC och tvätt

Med två toaletter slipper ni köerna på morgonen. Det större badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare och det mindre har WC och handfat. Båda med klinkergolv, upplyst av spotlights.

Hall och förvaring

Öppen hall med ingång till kök och vardagsrum. Här finns skjutdörrsgarderob för ytterkläderna och stilren inredning med ekparkett.

Hemfakta

Bostad
11001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Terrass, Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten