Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

123 kvadrat med närhet till kvällsbad och natur

I denna femrummare finns det något för alla i familjen. Utöver era rymliga kvadrat, har ni en äppellund med växthus på gården och Mälaren endast några minuter bort; en lekvänlig plats för stora som små.

Grannskapet Äppellunden är lika mysigt som namnet antyder. De familjevänliga hemmen med vacker spröjs på fönsterna ta dig tillbaka till gamla Sigtuna. I den grönskande äppellunden finns kopplingar till platsens historia längs de vindlande gångarna, gränderna, belysningen och alla äppelträd. Här kopplar du av, samtidigt som barnen har möjlighet att springa av sig på områdets skyddade och lekvänliga ytor.

Entré och klädkammare

Efter en dag på språng kliver du in i din rymliga hall med stilrent klinkergolv som är både tåligt och lättstädat. I klädkammaren in till höger finns det gott om förvaring som gör att familjens ytterkläder, cykelhjälmar och städsaker slipper trängas.

Kök och vardagsrum

Välkommen in till familjens hjärta. Här förenas kök och vardagsrum i ett och samma rum, vilket möjliggör att du kan pyssla i köket och samtidigt hålla koll på barnen i trädgården eller samtala med gästerna i soffan. Plats för umgänge finns det vid matplatsen med de stora fönsterna, i det rymliga vardagsrummet eller ute på terrassen.

Utemiljö

Från vardagsrummet når du familjens uteplats där det trivsamma utedäcket möter den gröna gräsmattan som står redo för leksugna barn. Med en egen uteplats blir det enkelt att bjuda över grannar och vänner på middagar och gränsen mellan ute och inne suddas lätt ut. Det tillhörande förrådet gör det smidigt att förvara möbler, cyklar och trädgårdsredskap.

Tvättstuga och badrum

På entréplan hittar du familjens tvättstuga med energieffektiv tvättmaskin, torktumlare samt toalett och dusch. Arbetsbänken och den rostfria hon gör det ännu smidigare att utföra veckans tvättbestyr. Att toalett, tvättställ och dusch finns på två ställen i huset underlättar morgonbestyren när hela familjen ska göra sig i ordning samtidigt.

Sovrum 1

Du tar dig upp till övervåningen och rakt fram väntar hemmets största sovrum. Härifrån har du en fin utsikt över baksidans uteplats och du har fint ljusinsläpp från två väderstreck. I garderobsväggen har du gott om plats för dina kläder och kan sortera efter både färg och tillfälle.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen har du två mindre rum som lämpar sig bra som barnrum, arbetsrum eller varför inte gästrum. Med ljusa väggar och vacker ekparkett har du en bra grund att anpassa efter eget tycke och smak.

Allrum och klädkammare

När ni inte kan samsas över filmvalet nere i vardagsrummet så väntar allrummet på övervåningen. Det här rummet kan även göras om till ett fjärde sovrum om ni väntar tillökning i familjen. Här på övervåningen finns hemmets andra klädkammare som lämpar sig perfekt som förråd för julpynt och senaste årstidens kläder.

Badrum

Badrummet på övervåningen ligger mittemellan hemmets sovrum. Här finns det gott om plats att förvara skönhetsprodukter i kommoden och spegelskåpet. Det värmande golvet blir favoritplatsen för vinterkalla fötter. Och badkaret blir en obligatorisk del i nya kvällsrutinen.

Bilder

Området

  • Härliga lekplatser

    I Äppellunden är det mer än bara äppelträden och de många närliggande lekparkerna som gör grannskapet perfekt när de små vill springa av sig. Gården i grannskapet kommer att vara utformad så att husen skyddar mot närliggande gator, vilket ger en mer lekvänlig plats. I området finns dessutom skola och förskola, härlig natur för lek och spring samt badplats inom gångavstånd.

  • Skolor och service

    Här bor du med skolor och matbutiker på gångavstånd. Precis på andra sidan gatan ligger Internationella Engelska skolan som har klasser från förskolan upp till nian och i augusti 2021 öppnar Raul Wallenberg en förskola i området. Vid Silvertorget hittar du en stor Lidl med deras nya delikatessdel samt ett gym, apotek och restaurang. Och mer blir det allt eftersom den nya stadsdelen växer.

  • Bra kommunikationer

    I Sigtuna stadsängar bor du med bra kommunikationer – perfekt för dig som vill ta dig runt smidigt utan bil. Med buss tar det cirka 8 min till Sigtuna centrum och cirka 25 min till Märsta station. I närområdet har du dessutom vardagens alla bekvämligheter, med både skola, matbutik och apotek på gångavstånd.

Solstudie nordväst

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Fakta om närområdet

40 min

från Uppsala

6 min

till golfbanan

5 st

badplatser i närheten

2 st

naturområden i närheten