Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Aronia
Slutsålt

Aronia i Sätra

Lummigt nära det mesta

Ägandeform:
Bostadsrätt

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Lummigt nära det mesta

Grannskapet Aronia i Sätra ligger nära både tunnelbana och Sätraskogens naturreservat. En plats för dig som vill ha mer än bara ett hem.

Välplanerad lägenhet med rymlig balkong och den gemensamma gården påminner om en villaträdgård. I pergolan kan du och grannarna ta en fika, ordna grillkväll eller bara njuta av en bra bok. Det gröna växthuset blir ett nav där odlingsintresserade kan odla både växter och vänskap, bredvid finns grillplats och gräsytor som bjuder in till krocket, kull och picknick. Allting ramas in av häckar, blomstrande rabatter och buskar.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.