Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

Hus-121-B, 5 Rum, 139 m²

Med generös trädgård och naturen runt hörnet

I natursköna Täljö Strandäng bor du med många spännande utflyktsmål och naturaktiviteter på behändigt avstånd. Närheten till naturen följer med hela vägen hem med den generöst tilltagen trädgården.

Här bor du nära naturen med trädgård utanför dörren och hav och skog i närområdet. Familjens nya hem är stilrent designat och passar bra in i den närliggande skärgårdsmiljön. Med smarta miljöval och energieffektiva vitvaror bor du här i ett Svanenmärkt hus med rymliga ytor. Närmaste centrum hittar du fem kilometer bort och i det familjevänliga kvarteret finns en gemensam lekplats att samlas vid.

Entré och hall

Med ett klinkergolv med vattenburen golvvärme ger entrén ett varmt välkomnande åt frusna fötter. Golvvärmen breder ut sig på hela entréplanet och i badrummet en trappa upp. Här möts familj och vänner direkt av hemmets öppna yta. Längre in i hallen finns plats för förvaring och städredskapen förvaras smidigt i familjens städskåp.

Kök och vardagsrum

I ditt nya hem består det öppna entréplanet till större delen av köket och vardagsrummet och ger plats för matlagning, lek och avkoppling. Veckans måltider tillagas på energieffektivt vis med dina nya vitvaror, och bänkytorna ger gott om plats för flera kockar. De många fönstren åt olika väderstreck och den vackra ekparketten skapar en ljus och luftig atmosfär.

Uteplats

Även utomhus finns stora ytor för familjen att umgås på. På familjens altan kan vardagliga och festliga middagar ätas med den friska luften som sällskap. Gräsmattan når runt tre av husets sidor och ger gott om plats för kullerbyttor, krocket och bus. Här finns även plats för en och annan rabatt för de gröna fingrarna.

Sovrum 1

När du vill dra dig undan från hemmets sociala ytor väntar övervåningens sovrum. Det största ligger lite avskilt vid ena hörnet och ger gott om plats för vila och återhämtning. Här ryms en stor säng och sängborden där böckerna för lediga stunder kan vänta på sin tur. Ljuset kommer in från fönstret som vetter mot familjens uteplats.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ger gott om plats för möblering utefter familjens önskemål och behov. Rummen ligger i nära anslutning till varandra och till badrummet. Här finns utrymme för kojbygge och legovärldar, vid sidan av sängar och byråer.

Allrum och klädkammare

Familjen har plats att umgås även på övervåningen i det öppna allrummet. Rummet kan även göras om till ett fjärde sovrum eller arbetsrum. Övervåningen rymmer också familjens kläder i de två klädkamrarna.

Badrum och gästtoalett

I badrummet och på gästtoaletten med dusch ger de helkaklade ljusa väggarna en stilren känsla. Här finns förvaring i spegelskåpen ovanför handfaten och handduken torkar på de varma handdukstorkarna. Klinkergolvets golvvärme är skön för nybadade fötter.

Tvättstuga

I din nya tvättstuga finns energieffektiva vitvaror som underlättar vardagens bestyr. Ovanför tvätt- och torkmaskinen finns en praktisk arbetsbänk där du sorterar strumpor och tröjor i ergonomisk höjd. Tvättstugan har även en egen separat entrédörr.

Parkering och förvaring

Bilen parkerar du smidigt på den egna uppfarten invid framsidans entré. Här är det en kort väg att gå med matkassarna när du varit och handlat. Framåt hösten kan utemöblerna stuvas undan i det praktiska förrådet på trädgården.

Hemfakta

Bostad
Hus-121-B
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
444 m²
Pris per m²
40 216 kr
Pris
5 590 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Gemensam lokal

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan