Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Svanenmärkt hem med gavelläge

I ditt nya radhus får familjen bra med plats för umgänge och lek i ett hem präglat av smarta lösningar och stilren design. Här bor du med havet som granne i ett familjevänligt kvarter.

I ditt nya kök ger de spatiösa bänkytorna plats för flera kockar när det är dags för matlagning. Med ett stort matbord i köket kan du hjälpa till med läxor och lyssna på berättelser medan du ornar med dagens middag. Vardagsrummet ger plats för mer umgänge, och en trappa upp väntar sovrum för lugn och ro. Utanför dörren finns den rika naturen med hav och skog inom nära räckhåll.

Entré

Välkommen in i din nya entré där det finns gott om plats för ytterkläder och ryggsäckar i den rymliga skjutdörrsgarderoben. För frusna fötter är entréplanets vattenburna golvvärme ett välkommet inslag.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet har du plats för den bekväma soffhörnan och matbordet för de festligare middagar. Maten kan med fördel också ätas i hemtrevlig närhet till grytor och karotter vid kökets matplats med plats för sex personer. Stilren inredning och energieffektiva vitvaror i rostfritt utförande skapar ett hemtrevligt rum där maten blir en del av umgänget.

Utemiljö

Baksidans trädäck som du når via vardagsrummet följs av din gräsmatta. Med en egen uteplats är det enkelt att duka upp sommarmiddagen utomhus. På framsidan kan bilen parkeras, och här finns även en liten trivsam gräsplätt. Smart förvaring erbjuds i det fristående förrådet på baksidan.

Sovrum 1

Ditt avkopplande sovrum är platsen att längta till vid dagens slut. Här har du gott om utrymme för säng och sängbord och i den generösa skjutdörrsgarderoben finns plats åt allt från strumpor till festblåsor.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum är placerade vid övervåningens andra sida. Från fönstren kan man spana ner på vad som händer på gatan, och rummen ger plats åt säng och skrivbord.

Badrum och gästtoalett

Badrummet med badkar kompletteras med en gästtoalett med duschhörna en trappa ner som minskar risken för stressande köbildning när flera ska iväg samtidigt. Helkaklade väggar och klinkergolv är både stilrent och lättskött, och den vattenburna golvvärmen ger skön värme underifrån.

Tvättstuga

Tvätten sköts i familjens tvättstuga på entréplan. Det smart planerade rummet rymmer tvättmaskin, torktumlare, förvaring och arbetsbänk med rostfri ho. På bänken kan du vika tröjor i ergonomisk höjd.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till fantasieggande skogspartier och öppna ytor där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I familjevänliga Täljöhalvön är det sällan långt till nästa äventyr. Du har Fredborgsskolan på promenadavstånd och trygga miljöer som ger barnen möjlighet att växa. När det är dags för familjeutflykt finns naturen och friluftslivet runt knuten.

 • Arkitektur

  I både materialval och färgval framhävs det strama, karga och moderna. Vita stenen har både kedjehus och radhus byggda i trä och sten i ljusa och milda färgtoner som smälter in den vackra skärgårdsmiljön. Om du vill grotta ner dig ännu mer i modernistisk arkitektur finns Täljövikens kursgård i närheten. Anläggningen byggdes av den tyske arkitekten Peter Diebitsch 1969 och innehöll 36 hotellrum för LO:s räkning. Nu planeras det att göra om huset till hotell och spaanläggning.

 • Natur och fritid

  När du lever med havet på badrocksavstånd är det alltid nära till naturen. På sommaren inbjuder det vattenära läget på Täljöhalvön till bad, fiske, kajakpaddling, och båtliv och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. På Svinninge Marina tvärs över viken kan du med båt hitta förvaring under vintern. För landkrabbor finns också massor av roligt att hitta på – till exempel fotboll, tennis, ishockey, simning, ridning och inte mindre än tre golfbanor.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 673 eller blåbuss 683 till Tekniska högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan