Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat radhus med vattennära läge

I ditt nya radhus väntar bland annat en vacker ekparkett, vattenburen golvvärme, stilrent designad förvaring och en egen uteplats. Här har du ett smart planerat hem på två våningar att trivas i.

Medan du väntar på att pastan ska koka färdigt kan du smita ut och sätta dig en stund på trädäcket, eller kanske plocka in ett par tomater från din lilla köksodling till salladen. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på din uteplats som ger en uppskattad utemiljö på hemmaplan. Den lättskötta gräsmattan ger utrymme för de gröna fingrarna, och här finns också plats för lek och bus. Mer lekutrymme finns på kvarterets lekplats ett stenkast bort.

Entré

I familjens radhus finns plats för ytterkläder, cykelhjälmar, ryggsäckar och annat som man vill lägga av sig i entrén med smart skjutdörrsgarderob. Här ryms även dammsugaren och de andra städattiraljerna i städskåpet.

Kök och vardagsrum

Entréplanet är skapat för umgänge. Vardagsrummet kan du enkelt möblera med matsalsmöbel och den bekväma soffan. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på familjens trädäck på baksidans uteplats. Hemmakocken får utrymme för sin kreativitet i det rymliga köket. Här blir bra förvaring, energieffektiva vitvaror och stilrent utformad köksinredning en del av matlagningen. Med en matplats i köket får familjen en avslappnad mötesplats under veckans måltider.

Utemiljö

Framsidan till ditt nya hem utgörs av en liten gräsplätt och en uppfart för bilen. På baksidan finns den mer avskilda uteplatsen med trädäck och gräsmatta. Här kan du duka upp till middag och fest utomhus, eller anlägga en liten köksträdgård. Utemöbler och annat kan du förvara i det fristående förrådet.

Sovrum 1

Här har du fjorton kvadratmeter att inreda med säng och sängbord där kaffekoppar och böcker kan ha sin plats. Från fönstret ser du ut över uteplatsen när du släpper in morgonluften, och kläderna förvarar du i den rymliga garderoben.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg i andra änden av övervåningen. Här har du två lika stora sovrum med var sin garderob som passar fint som barn- eller lekrum.

Badrum och gästtoalett

På övervåningen finns också familjens badrum med avkopplande badkar. En trappa ner finns gästtoaletten med smidig duschhörna. Båda rummen har bra förvaring och praktiska handukstorkar. Rummen har stilren utformning med ljusa helkaklade väggar och klinkergolv.

Tvättstuga

Med en egen tvättstuga underlättas vardagens tvättbestyr. Här får du hjälp med att hålla ordning på kläder och lakan med låg energiåtgång. Den ovanliggande arbetsbänken underlättar vikandet innan du sorterar in kläderna i rätt garderober.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till fantasieggande skogspartier och öppna ytor där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I familjevänliga Täljöhalvön är det sällan långt till nästa äventyr. Du har Fredborgsskolan på promenadavstånd och trygga miljöer som ger barnen möjlighet att växa. När det är dags för familjeutflykt finns naturen och friluftslivet runt knuten.

 • Arkitektur

  I både materialval och färgval framhävs det strama, karga och moderna. Vita stenen har både kedjehus och radhus byggda i trä och sten i ljusa och milda färgtoner som smälter in den vackra skärgårdsmiljön. Om du vill grotta ner dig ännu mer i modernistisk arkitektur finns Täljövikens kursgård i närheten. Anläggningen byggdes av den tyske arkitekten Peter Diebitsch 1969 och innehöll 36 hotellrum för LO:s räkning. Nu planeras det att göra om huset till hotell och spaanläggning.

 • Natur och fritid

  När du lever med havet på badrocksavstånd är det alltid nära till naturen. På sommaren inbjuder det vattenära läget på Täljöhalvön till bad, fiske, kajakpaddling, och båtliv och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. På Svinninge Marina tvärs över viken kan du med båt hitta förvaring under vintern. För landkrabbor finns också massor av roligt att hitta på – till exempel fotboll, tennis, ishockey, simning, ridning och inte mindre än tre golfbanor.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 673 eller blåbuss 683 till Tekniska högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan