Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänligt hus med soligt läge

I ditt naturrika område finns mycket spännande att upptäcka och se för hela familjen. Efter äventyr på hav och land är det skönt att komma hem till lugn och lek på den soliga uteplatsen.

Ditt nya hem är präglat av öppna ytor och smarta lösningar. Med energieffektiva vitvaror underlättas vardagens bestyr med både plånbokens och miljöns bästa i fokus. Gott om förvaring och smarta materialval ger dig ett hem som är enkelt att hålla ordning i. Över dina öppna ytor kommer ljuset in från söder och du har en generös uteplats att njuta av i samma läge. Under lediga hemmadagar får familjen sällskap av solen hela dagen.

Entré och hall

I entrén välkomnas du av ett praktiskt klinkergolv där leriga fotspår är enkla att städa bort. Här finns gott om plats för säsongens ytterkläder i alla storlekar. Ett par steg in finns trappan som leder till övervåningen.

Kök och vardagsrum

Det öppna vardagsrummet och matplatsen rymmer möblemang för trötta hemmakvällar och ambitiösa middagsbjudningar. Picknickmaten till utflykten och kvällens middag svänger du ihop i det klimatsmarta köket i stilfull design. När vädret tillåter kan ni hjälpas åt att bära ut tallrikar och karotter till matplatsen på altanen som nås via vardagsrummet.

Uteplats

Din nya uteplats består av en lättmöblerad träaltan som övergår i en lekvänlig gräsmatta. Här finns även möjlighet för de gröna fingrarna att ordna med odlingar av olika slag. Uteplatsen rymmer ett förråd där du kan stuffa undan trädgårdsspadar och pulkor.

Sovrum 1

En trappa upp finns familjens största sovrum. Här har du generösa ljusinsläpp från fönstren som vetter mor uteplatsen, och i rummets garderober kan du sortera kläder efter färg och funktion. Rummet ligger bekvämt i nära anslutning till badrum och de andra sovrummen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen delar resten av husets ljusa ekparkett. Här passar en möblering för vila och lek utmärkt. När barnen är utflugna kan detta bli gästrum och arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Övervåningens gemensamma utrymme ger mer plats för familjen att umgås på. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg och på så sätt skapa ett rum till. Den gemensamma klädkammaren hjälper dig att hålla ordning med en smart förvaringsinredning från Elfa. Med en rymlig klädkammare kan du enkelt få undan allt det där som inte används just nu.

Badrum och gästtoalett

Här har du möjlighet att välja mellan en snabb dusch och ett avkopplande bad. Familjens badrum på övervåningen kompletteras med en gästtoalett med dusch på entréplan. Den stilrena designen är rogivande för ögat och golvvärmen ger en skön värme underifrån.

Tvättstuga

Din tvättstuga är utrustad med tvättmaskin och torktumlare som med låg energiåtgång hjälper dig att hålla kläder och lakan i toppskick. När maskinerna har gjort sitt viker du tvätten på den ovanliggande arbetsbänken i skön höjd. Entréplanets golvvärme gör dig sällskap även här.

Framsidan av huset

Framsidan av ditt nya hus pryds av en liten gräsmatta och här når du både entrédörren och den separata ingången till tvättstugan. Bilen kan du parkera på uppfarten bredvid huset.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till fantasieggande skogspartier och öppna ytor där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I familjevänliga Täljöhalvön är det sällan långt till nästa äventyr. Du har Fredborgsskolan på promenadavstånd och trygga miljöer som ger barnen möjlighet att växa. När det är dags för familjeutflykt finns naturen och friluftslivet runt knuten.

 • Arkitektur

  I både materialval och färgval framhävs det strama, karga och moderna. Vita stenen har både kedjehus och radhus byggda i trä och sten i ljusa och milda färgtoner som smälter in den vackra skärgårdsmiljön. Om du vill grotta ner dig ännu mer i modernistisk arkitektur finns Täljövikens kursgård i närheten. Anläggningen byggdes av den tyske arkitekten Peter Diebitsch 1969 och innehöll 36 hotellrum för LO:s räkning. Nu planeras det att göra om huset till hotell och spaanläggning.

 • Natur och fritid

  När du lever med havet på badrocksavstånd är det alltid nära till naturen. På sommaren inbjuder det vattenära läget på Täljöhalvön till bad, fiske, kajakpaddling, och båtliv och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. På Svinninge Marina tvärs över viken kan du med båt hitta förvaring under vintern. För landkrabbor finns också massor av roligt att hitta på – till exempel fotboll, tennis, ishockey, simning, ridning och inte mindre än tre golfbanor.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 673 eller blåbuss 683 till Tekniska högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan