Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-135-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Välplanerat hem i lyxigt söderläge

Promenera till havet för ett dopp eller gå till kvarterets lekplats och träffa grannfamiljerna. Hemma väntar en egen generös uteplats med trädäck och trädgård i söderläge.

Här lever familjen i ett rymligt hem med lek och naturupplevelser runt hörnet. Gott om öppna ytor gör det enkelt för familjen att umgås, oavsett om det handlar om gemensam matlagning, myskväll eller boulturnering i trädgården. På övervåningen väntar mysiga sovrum för egentid. Uteplatsens fördelaktiga läge gör att ni kommer kunna njuta av många sköna stunder i solen. Ert nya hus blir snabbt en plats att trivas på.

Entré och hall

Innanför dörren till ditt nya hem möts du av ett klinkergolv och entréplanets golvvärme. Garderoben i hörnet ger uppskattad förvaring åt familjens jackor och skor. I din rymliga entré kan du inreda med hatthylla, skoställ och kanske en sittbänk för trötta ben. Ett par steg in går trappan upp till familjens övervåning.

Kök och vardagsrum

På det sociala entréplanet finns utrymme för matlagning och umgänge. Veckans måltider tillagas i ditt stilrena kök som är utrustat med energieffektiva vitvaror. Här finns dörren till den soliga uteplatsen, och genom fönstren i samma läge får rummet in generöst med ljus. Här får många plats runt matbordet, och golvytan ger gott om plats för lek.

Uteplats

Vi vardagsrummet kommer du ut på uteplatsens trädäck. Här ryms utemöbler för både lata stunder och härliga grillaftnar i solen som dröjer sig kvar hela vägen fram till kvällen. Gräsmattan bjuder in till lek och äventyr på nära håll. Ett stenkast bort finns dessutom en lekplats där grannbarnen blir barnens lekkamrater. I anslutning till trädäcket finns ett praktiskt förråd för trädgårdsspadar och fotbollar.

Sovrum 1

Övervåningens stora sovrum har en praktisk garderobsvägg som rymmer allt från skidkläder till festblåsor. Här kan du möblera med dubbelsäng och sängbord. Ljuset kommer in från fönstren med utsikt över baksidans uteplats.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger i varsin ände av övervåningen med fönster som vetter åt varsitt håll. Här finns plats för säng och skrivbord, och i ett av rummen finns en smidig hörngarderob installerad.

Allrum och klädkammare

Allrummet på övervåningen är en fortsättning på de öppna sociala ytorna en trappa ner med generösa ytor för möblering. Det finns även möjlighet att göra om allrummet till ett fjärde sovrum. I anslutning till allrummet finns även familjens klädkammare. Med smarta förvaringslösningar från Elfa finns här gott om plats för förvaring.

Badrum och gästtoalett

Med både badrum och gästtoalett med praktisk hörndusch minimerar ni risken för köbildning under mornarnas bestyr. Båda rummen är stilrent inredda med klinkergolv och ljust kaklade väggar. Vattenburen golvvärme och handdukstork är välkomna detaljer.

Tvättstuga

Hemmets tvättstuga når du både via köket och via en separat entré. Tvättmaskinen och torktumlaren är energieffektiva och praktiskt placerade under en generös arbetsbänk med rostfri ho. Med en ergonomisk arbetsbänk och golvvärme under fötterna går sorteringen av familjens rena strumpor som en dans.

Framsidan av huset

Framför ditt nya hus har du en liten gräsmatta där trivsamma planteringar kan växa. Du har även en egen uppfart där du enkelt kan parkera bilen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till fantasieggande skogspartier och öppna ytor där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I familjevänliga Täljöhalvön är det sällan långt till nästa äventyr. Du har Fredborgsskolan på promenadavstånd och trygga miljöer som ger barnen möjlighet att växa. När det är dags för familjeutflykt finns naturen och friluftslivet runt knuten.

 • Arkitektur

  I både materialval och färgval framhävs det strama, karga och moderna. Vita stenen har både kedjehus och radhus byggda i trä och sten i ljusa och milda färgtoner som smälter in den vackra skärgårdsmiljön. Om du vill grotta ner dig ännu mer i modernistisk arkitektur finns Täljövikens kursgård i närheten. Anläggningen byggdes av den tyske arkitekten Peter Diebitsch 1969 och innehöll 36 hotellrum för LO:s räkning. Nu planeras det att göra om huset till hotell och spaanläggning.

 • Natur och fritid

  När du lever med havet på badrocksavstånd är det alltid nära till naturen. På sommaren inbjuder det vattenära läget på Täljöhalvön till bad, fiske, kajakpaddling, och båtliv och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. På Svinninge Marina tvärs över viken kan du med båt hitta förvaring under vintern. För landkrabbor finns också massor av roligt att hitta på – till exempel fotboll, tennis, ishockey, simning, ridning och inte mindre än tre golfbanor.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 673 eller blåbuss 683 till Tekniska högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan