Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Vita Stenen – Bostadsrätter

1 planerad visning
Vardagsliv i Vita stenen

1 planerad visning

Läs mer

Havsnära hus med bostadsrätt

Börja dagen med en skön promenad längs havet, eller varför inte ett svalkande dopp i det blå. I Vita Stenen hittar du en lummig skärgårdsidyll byggd med fokus på hållbara och stilrena material.

Balans mellan storstadens puls och naturens lugn är det som definierar Vita stenen. Det här är grannskapet för den växande familjen som söker ett boende med närhet till både hav och city. Förutom grannskapets aktivitetspark som passar bra för både träning, picknick och barnlek bjuder den omkringliggande naturen på oändliga möjligheter för den som vill leva ett aktivt liv. Stockholm city finns på bekvämt pendlingsavstånd. Med buss, tåg eller bil tar du dig enkelt in till jobbet i huvudstaden eller för en kväll på stan.

Hemfakta

Bostadstyp
Radhus Kedjehus
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
23
Antal rum
4 - 5
Storlek
92 - 121 m²
Pris
2 980 000 - 3 995 000 kr

Kontakt

Katrine  Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

+46739714114

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Området i siffror

2 min
promenad till havet
130 m
brygga med extra allt
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan