Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Klart att flytta in

Vita Stenen – Äganderätter

Täljöhalvön

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

5 rum och havsbris

I Vita Stenen bor du granne med havet samtidigt som centrala Stockholm bara är 30 minuter bort. Här kan du njuta av natur och hav, fartfyllda äventyr på lekplatsen och oräkneliga kvällsdopp före läggdags.

De första familjerna har flyttat in i sina skärgårdshus och samtliga hus i grannskapet Vita Stenen är nu inflyttningsklara. Välj mellan hus om 121 eller 139 kvadrat. Husen är fördelade i två plan vilket ger en naturlig uppdelning mellan den sociala nedervåningen och den lugna övervåningen. I nedervåningens kök och vardagsrum har du halvöppen planlösning som släpper in ljus och gör det enkelt att få plats med hela familjen för festmiddagens förberedelser. Nedervåningen mynnar ut i en underbar altan. Här finns gräsmatta för barnspring och ett trädäck för sommarens årliga grillfest. I de större husen finns ett allrum på övervåningen, perfekt som extra sovrum när familjen växer. Till varje hus finns en egen carport med motorvärmare och ett praktiskt trädgårdsförråd för utemöbler och redskap. Husen säljs som äganderätter där du själv står som ägare av bostaden och marken som det står på. Välkommen hem till en skönare vardag i Vita Stenen.

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19

Söndagen 29 mars har du chansen att känna in husen och området. Föranmälan till Katrine krävs och ni kommer överens om en tid som passar. Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Detta är en försiktighetsåtgärd för att begränsa antalet besökare under visningen. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Hemfakta

Bostadstyp
Kedjehus Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal bostäder
29
Antal rum
5
Storlek
121 - 139 m²
Pris
4 790 000 - 5 990 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklart

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan