Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Vita Stenen – Äganderätter

2 planerade visningar
Välkommen hem till Vita Stenen

2 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: vinter/vår 2019

Havsnära kedjehus med carport från 4 790 000 kronor

Välkommen hem till havsbrisen i Vita Stenen med 139 kvadrat Svanenmärkt kedjehus med egen carport. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med 3 minuter till havet, 30 minuter till Stockholm.

Andas havsluft till nyår. Nu är det inte långt kvar till inflyttning i våra härliga hus i Vita Stenen på Täljöhalvön. Som en tidig julklapp har vi sänkt priset på femton stycken av våra hus på 139 kvadrat. Fördelat på två våningar bor du med ett välkomnande entréplan med badrum, tvättstuga med egen ingång och kök och vardagsrum med stora fönster mot trädgården. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. Här finns också ett stort helkaklat badrum. Till varje hus finns en egen carport med motorvärmare och ett praktiskt trädgårdsförråd för utemöbler och redskap. Husen säljs som äganderätter där du själv står som ägare av bostaden och marken som det står på. Välkommen hem till en skönare vardag i Vita Stenen!

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus Kedjehus
Antal rum
5
Antal bostäder
29 st
Pris
4 790 000 - 6 900 000 kr
Storlek
121 - 139 m²

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkning
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Området i siffror

2 min
promenad till havet
130 m
brygga med extra allt
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan