Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Vita Stenen – Äganderätter

3 planerade visningar
Härliga uteplatser

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: vinter/vår 2019

Hus med äganderätt i nutida skärgårdsstad

Här samlas grannskapets barn på torget för lek och stoj och vid vattnet värms skärgårdsbastun upp inför kvällsdoppet.

Vita Stenen på Täljöhalvön ligger i skärgårdskommunen Österåker i ett soligt sydvästläge ner mot Täljöviken. Hela området är utformat för samvaro, där det gemensamma torget med lekplats och sittytor blir en naturlig samlingspunkt. Området består av cirka 50 Svanenmärkta radhus/kedjehus och fristående hus med olika upplåtelseform – äganderätter och bostadsrätter. De bostäder du kan läsa mer om på den här sidan är äganderätter. När du köper en äganderätt så står du själv som ägare av bostaden och marken som den står på. Vilken typ du än föredrar får du alltid ett välplanerat och yteffektivt boende med minst fyra rum i två plan och en lättskött trädgård med plats för både barnspring och grillaftnar.

Eget hus i soligt söderläge ett stenkast från havet – nu till sänkt pris

Har sommaren öppnat upp för nya boendetankar utanför citypulsen eller väntar familjen på utökning? I familjevänliga Vita Stenen på Täljöhalvön har vi nu sänkt priset på fyra av våra Svanenmärkta hus med 350 000 kronor. Varför inte ta morgonkaffet på den soliga terrassen innan ditt regelbundna morgondopp i det blå? Passa på att hitta ditt drömboende med altan i soligt söderläge och havet på badrocksavtånd. Kontakta oss så berättar vi mer, eller kom förbi på vårt visningsevent den 2 september och känn havsbrisen på riktigt. Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller till och med den 1 oktober på utvalda hus.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus Kedjehus
Antal rum
5
Antal bostäder
29 st
Pris
4 995 000 - 6 900 000 kr
Storlek
121 - 139 m²

Kontakt

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

Vi kan komma att skicka bland annat marknadsföring/information och kundundersökningar till dig via e-post och sms eller kontakta dig per telefon. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 st
pir med extra allt
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan