Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Vidar i Silverslänten, Täljöhalvön

2 planerade visningar
Välkommen till Silverslänten på Täljöhalvön

2 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: vinter 2019/2020

Eget hus med bostadsrätt i skärgårdsmiljö

Nu bygger vi nästa etapp på Täljöhalvön i skärgårdsidyllen Österåker. Här lever du nära hav och natur men tar dig in till city på cirka 30 minuter.

Börja dagen med ett dopp följt av en långfrukost i din egna trädgård med utsikt över hav och skog. Barnen kan springa fritt mellan husen och hitta på lekar i den vackra skärgårdsmiljön. Det uppstår lätt en härlig gemenskap mellan vuxna och barn i området. Det är lätt att hitta kompisar i grannhuset för äventyr på gårdens lekplats med vikingatema där det kommer att finnas en vikingabåt och en lekfull utgrävningsplats med gömda skatter. Här ska det även finnas ett gemensamhetshus med sedumtak där boende kan ses på grannträffar, kalas eller duka upp för årets kräftskiva. Grannskapet består av hus med olika upplåtelseformer – äganderätter (Freja) och bostadsrätter (Vidar). På den här sidan kan du läsa mer om bostadsrätterna.

Silverslänten blir ett familjevänligt område med vikingatema

Namnen i Silverslänten är inspirerade av nordisk mytologi. Vidar, som kan betyda ”han från skogen”, och som var härskare över Skogslandet. Området Vidar består av 28 hus med upplåtelseform bostadsrätt och ligger precis intill skogen. När du bor i en bostadsrätt äger och förvaltar du byggnader, mark och allmänna utrymmen tillsammans med dina grannar i den gemensamma bostadsrättsföreningen. Du betalar en månadsavgift som går till underhåll och framtida renoveringar. Här skapar du och dina grannar kvarteret tillsammans.

Hemfakta

Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Antal bostäder
28 st
Pris
2 995 000 - 3 450 000 kr
Storlek
92 m²

Kontakt

Katrine  Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

+46739714114

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Området i siffror

2 min
promenad till havet
130 m
brygga med extra allt
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan