Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Smart planlösning uppdelat på två våningar

Här i ditt nya hem möts du av en öppen nedervåningen, perfekt till långbordet och filmkvällarna. En trappa upp ligger familjens tre sovrum med gott om plats för rekreation och återhämtning.

Välkommen till radhuset i kustnära Silverslänten. Här kan du njuta av ett kvällsdopp i skymningen eller ta en cykeltur till närliggande Åkersberga med bra utbud av butiker. Innanför entrén hittar du rymliga skjutdörrsgarderober, uppvärmda golv och ett plaskande badkar. Ett stenkast från kvarteret ligger gemensamma ytor med orangeri och lekpark.

Entré och hall

Här kliver du in på ett stilrent klinkergolv som tål både vatten, grus och lera. Skorna och jackorna förvara du enklast bakom skjutdörrsgarderoben – där det också finns plats för dammsugaren och skurhinken.

Kök och vardagsrum

Låt soppan puttra på den energisnåla spisen medan du hämtar in färska tomater från odlingslådan på baksidan. Kökets bänkar och golv är stilrent utformade och ger en trivsam miljö för årets alla middagar. Förutom matbordet i köket ryms även ett middagsbord i vardagsrummet. Här inne kan du duka upp till fest eller bara slappa framför det senaste avsnittet ur favoritserien.

Uteplats

Från vardagsrummet når du hemmets uteplats med trädäck. Här finns det plats till ett middagsbord med tillhörande stolar. På framsidan ryms ett mindre bord för de mysiga fikastunderna.

Sovrum 1

Mot övervåningens baksida ligger det större sovrummet med stor skjutdörrsgarderob. När du drar upp rullgardinen ser du uteplatsen och omgivningarna i nordost, och på golvet ryms dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Sovrum 2 och 3

Tvärsöver övervåningens hall finns de två andra sovrummen med plats för säng, bokhylla och skrivbord. I vartdera rum finns en garderob med plats för sängkläder, handdukar, mjukisdjur eller barnens kläder.

Badrum och gästtoalett

Som tur finns två toaletter till förfogande när den ena är ockuperad. I badrummet hittar du badkaret och handdukstorken, medan nedervåningens gästtoalett bjuder på hörndusch. Rummens väggar är ljust kaklade med uppvärmt golvklinker och rymliga kommoder.

Tvättstuga

I familjens nya tvättstuga finns det alltid en ledig tvättid. Här tvättar du med energieffektiva maskiner och sorterar på en praktisk arbetsbänk.

Parkering och förråd

Bilen parkerar du på radhuslängans egna parkeringsplats, och verktygen står skyddat mot regn och vind inne i förrådet på baksidan.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan