Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 226, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Ditt radhus i havsnära småstadskvarter

Här i Silverslänten bor du i ett hållbart radhus där naturen bjuder på joggingturer och stillsamma skogspromenader. Inom kort gångavstånd når du också grannskapets havsbrygga med skärgårdsutsikt.

I ditt nya hem finns öppna och ljusa rum smart blandat med energisnåla lösningar. Bland annat hittar du miljövänliga vitvaror, vattenburen golvvärme och goda förvaringslösningar under ett och samma tak. I naturen runt omkring finns bra plats för barnens äventyr, och ett stenkast bort planeras även en stor aktivitetspark. Från familjens småstadsidyll tar det ungefär 45 minuter med bussen in till centrala Stockholm.

Entré och hall

Här i hallen kan du välkomna vännerna på ett vädertåligt och uppvärmt klinkergolv. De pylsiga vinterkläderna får plats bakom skjutdörrarna tillsammans med stövlar och kängor. Rakt fram från ytterdörren ligger också gästtoaletten.

Kök och vardagsrum

Från hallen kliver du in i hemmets kök med rymliga skåp och vacker ekparkett. Här får veckans alla matlagningsstunder plats oavsett om det nalkas ett mellanmål eller en tre-rätters. Inne i vardagsrummet kan du mysa i soffan och koppla av med boken i fåtöljen. Förutom matbordet i köket ryms också ett middagsbord i vardagsrummet för de finare dukningarna.

Uteplats

När sommarvärmen kommer blir det dags för familjen att duka upp middagarna på uteplatsen. Här ute ryms ett större bord med sittplatser, och på trädäcket finns även stora potential för lummiga växter.

Sovrum 1

När tröttheten kryper sig på, finns det större sovrummet en trappa upp. Här inne kan du möblera med dubbelsängen och mysiga ljuskällor för att skapa en trivsam stämning. Kläderna förvaras bäst inne på klädstänger och hyllor bakom smidiga skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

På övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen. De 9 kvadraten rymmer alltifrån dinosaurier till den kojvänliga sängen. I rummen finns också fönster som tillåter nyfikna själar att titta ner på gatans spännande äventyr.

Badrum och gästtoalett

Här kan du välja mellan ett långt bad eller en snabb dusch efter den svettiga löprundan. Badrummet och gästtoaletten är ljus inredda med kaklade väggar och klinker på golven. Det finns bra förvaringen i spegelskåp och kommoder.

Tvättstuga

I tvättstugan kan du sortera tvätten på den ergonomiska arbetsbänken. Därunder står energisnåla maskiner och väntar på att rengöra och torka familjens kläder.

Parkering och förråd

När sommaren går mot höst är det dags att förvara utemöblerna i förrådet på hemmets baksida. Din bil parkerar du smidigt på radhuslängans gemensamma parkeringsyta.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan