Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 225, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Välplanerat radhus med soligt gavelläge

Här i ditt nya radhus finns gott det om plats för umgänge och lek, helt utan att kompromissa på hållbara material och smarta lösningar. Välkommen till familjens nya kvarter i gröna Silverslänten.

Här bor du i ett Svanenmärkt hus med klimatsmarta vitvaror som underlättar familjens olika vardagsbestyr. En trappa upp möts du av tre rymliga sovrum med varsina garderober med gott om plats för kläderna. På baksidan ligger den egna trädgårdsserveringen på uteplatsens trädäck. Här kan du bjuda vännerna för den somriga grillfesten, eller kanske läsa morgontidningen en ljummen junimorgon.

Entré och hall

Din nya hall välkomnar dig med ett stilrent klinkergolv som underlättar dammsugningen av gruset. Familjens alla ytterkläder går enkelt att hänga in och ställa bakom de praktiska skjutdörrarna.

Kök och vardagsrum

Intill hallen ligger kockens favoritplats – köket. Här inne göms smidiga hyllor bakom skåpsluckorna, och storhandlingen ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym. Den öppna planlösningen övergår fint till vardagsrummet som vetter med stora fönster mot hemmets baksida. Här inne slås du av öppna och lättmöblerade ytor som du kan sätta egen prägel på genom dina möbler, tyger och ljuskällor.

Uteplats

Från vardagsrummet hittar du den rymliga uteplatsen med plats för bord och stolar. Här kan du sitta och läsa den nya favoritboken på det stilrena trädäcket.

Sovrum 1

En våning upp ligger ditt nya sovrum med fönster mot omgivningarna på baksidan. Möblera med din stora dubbelsäng, sängbord och en byrå. Bakom skjutdörrsgarderoben finns flera klädstänger som passar att hänga morgonrocken och festblåsan på.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen hittar du också hemmets två andra sovrum med utsikt mot framsidan. Förutom mjukisdjuren och leksakerna, finns det också plats för säng, skrivbord och bokhylla.

Badrum och gästtoalett

När någon annan i familjen tar badrummet i besittning, finns som tur är också nedervånings gästtoalett med dusch. De helkaklade väggarna och golvklinkern underlättar städningen, och den sköna golvvärmen hjälper huttrande fötter.

Tvättstuga

På nedervåningen ligger också den rymliga tvättstugan med energisnål tvättmaskin, torktumlare och en bra arbetsbänk med rostfri ho.

Parkering och förråd

Med få och korta steg når du snabbt radhuslängans gemensamma parkeringsyta. Här ryms familjens bil trivsamt bredvid grannarnas. Längs bort på baksidan väntar också ett rymligt uteförråd med plats för både större och mindre prylar.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan