Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 221, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Energisnålt radhus med gavelläge

Ditt nya radhus ger öppna och sociala utrymmen lika bra för släktkalaset som för lugn och ro. Ett återkommande mönster är hemmets stilrena design med hållbara material och lättmöblerade ytor.

När du kliver in i ditt Svanenmärkta radhus möts du av entréplanets effektiva planlösning som smidigt binder ihop köket med vardagsrummet. Här kan du duka upp långbordet för fest när det är dags att fira. Utanför väntar en trivsam småstad i skärgårdsmiljö med tillgång till mysiga parkområden och ett gemensamt orangeri.

Entré och hall

I familjens nya hall finns det plats för barnen att dra på sig vinterkläderna och kängorna. På golvet ligger ett bra klinkergolv som underlättar städningen. Jackorna, mössorna och vantarna ryms i förvaringsutrymmet bakom skjutdörrsgarderoben.

Kök och vardagsrum

Låt din matlagningskreativitet flöda i ditt nya kök med rymliga bänkar och klimatsmarta vitvaror. Vid fönstret kan du duka upp frukostbordet och möta morgonstunden med guld i mun. Inne i vardagsrummet finns det plats för ännu ett middagsbord och den goa soffgruppen. Här vetter fönsterna mot familjens baksida med uteplatsen.

Uteplats

Med smidig utgång från vardagsrummet nås uteplatsen med stilrent trädäck. Här har du plats för att möblera med utemöblerna och färgglatt blomster.

Sovrum 1

En trappa upp ligger ditt sovrum med fönster mot omgivningen bakom radhuset. Här väntar plats för den breda dubbelsängen och andra stillsamma möbler. Kläderna förvarar du bäst i de smarta förvaringslösningarna bakom skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger de två mindre sovrummen med varsin hörngarderob och fönster mot framsidan i sydväst. På de vardera 9 kvadratmeterna ryms hemmakontoret, barnrummet eller gästrummet.

Badrum och gästtoalett

När barnen leker hela havet stormar i badrummets badkar kan du springa ner till gästtoaletten för att ta en dusch. Rummen är ljusa med helkaklade väggar och klinkergolv. Där under göms också mysig vattenburen golvvärme.

Tvättstuga

På entréplanet ligger även hemmets tvättstuga med energieffektiva maskiner. Här inne kan du sortera tvätten eller para ihop familjens alla strumpor på den praktiska arbetsbänken.

Parkering och förråd

Du parkerar familjens bil på den gemensamma parkeringsytan ett stenkast från hemmets entré. Utemöbler och vinterfrusna perenner förvaras enkelt i det fristående uteförrådet på familjens baksida.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan