Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära hem med sällskapliga ytor

Välkommen till ditt nya Svanenmärkta radhus i familjevänliga Silverslänten. Här har du nära till skolor, vardagsinköp och aktiviteter. Ett stenkast bort finns lekpark, vacker natur och badbryggor.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av en öppen nedervåning med plats för födelsedagsfester och familjemiddagar. En trappa upp ligger hemmets tre sovrum som ger plats för återhämtning och egentid. Grannskapet ligger mitt i skärgårdsidyllen nära till kvällsdoppet och joggingrundan, och barnen kommer stortrivas i den planerade aktivitetsparken.

Entré och hall

Här i din nya hall finns ett lättstädat och vädertåligt klinkergolv som underlättar när de mindre kliver in i blaskiga stövlar. Rakt fram ligger nedervåningens gästtoalett och direkt till vänster finns köket. I hallen finns även en bra skjutdörrsgarderob som gömmer alla ytterkläder.

Kök och vardagsrum

I familjens vardagsrum finns öppna ytor som är lättmöblerade för stora soffan och middagsbordet. Här kan du duka upp till fest med utsikt mot uteplatsen. Matlagningen ordnar du i ditt nya kök med rymliga köksbänkar och energisnåla vitvaror. Här finns också plats till matbordet med plats för hela familjen.

Uteplats

Från vardagsrummet når du baksidans uteplats. När värmen kryper sig på blir detta hemmets somriga paradis. På det stilrena trädäcket ryms bord och stolar.

Sovrum 1

När kvällningen går mot natt hittar du sovrummet en trappa upp. Här kan du sätta din egen prägel med dubbelsäng, hyllor och ljuskällor. Längs ena väggen finns en bra skjutdörrsgarderob med bra förvaringslösningar.

Sovrum 2 och 3

Även barnen eller gästerna får plats i de två mindre sovrummen. Här kan du möblera efter behov oavsett om det är till barnen, gäster eller som arbetsrum. I rummen finns också garderober med plats för kläder eller annan förvaring.

Badrum och gästtoalett

Praktiskt intill sovrummen ligger badrummet med det sköna badkaret. En våning ner finns gästtoaletten som även har duschmöjligheter. I båda rummen finns gosig golvvärme och på golven och väggarna finns snyggt kakel och klinker.

Tvättstuga

I tvättstugan finns klimatsmarta maskiner som är vänliga mot både miljön och portmonnän. Den praktiska arbetsytan passar för vikningen och i den rostfria hon kan du gnugga bort fläckarna från barnens finkläder.

Parkering och förråd

Bilen parkeras bäst på den gemensamma parkeringsytan alldeles runt hörnet. På baksidan finns också hemmets förråd med plats för verktygen, och utemöblerna.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan