Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Radhus med gavelläge i socialt kvarter

Njut av sommaren på den egna uteplatsen eller ta en tur med cykeln i fin skärgårdsmiljö. I ditt nya hem möts du av bra förvaringslösningar och stilren design där du enkelt kan sätta din egen prägel.

Ditt nya grannskap formas vackert av de lummiga omgivningarna och det skvalpande havet. Runt omkring ligger lugna skogar och öppna ängar som passar bra för promenadälskaren, medan havet ackompanjerar bäst med badfenan. Hemma i familjens radhus med gavelläge finns öppna ytor för sällskapen och lugna rum för egentid, snyggt blandat med energieffektiva vitvaror och smidiga förvaringsutrymmen.

Entré och hall

Från hemmets framsida kommer du in till familjens nya hem. Det gör inget om dina blöta kängor smutsar ner det nya klinkergolvet, eftersom att det både är gruståligt och lättstädat. I hallen finns en bra skjutdörrsgarderob med plats för pylsiga jackor och fluffiga halsdukar.

Kök och vardagsrum

De rymliga köksbänkarna och den snygga köksdesignen gör matlagningen till en trevlig upplevelse. Vid fönstret ryms matbordet med fyra till sex sittplatser, som även kompenseras av ännu ett middagsbord i det rymliga vardagsrummet. I vardagsrummet möts du av ett härligt ljusinsläpp från fönsterna mot baksidan, och här inne passar soffhänget lika bra som födelsedagsfesten.

Uteplats

Det egna trädgårdskafét på trädäcket passar bra till den som älskar fikastunder. Här ryms olika typer av möblemang och det finns utrymme till odling och färgglatt blomster.

Sovrum 1

På övervåningens baksida ligger hemmets större sovrum med stort fönster och bra skjutdörrsgarderob. Här ryms den stora dubbelsängen, nattduksborden men även en byrå med bra förvaringsplats.

Sovrum 2 och 3

I hemmets över plan finns även två mindre sovrum med utsikt mot gatan och framsidan. Dessa rum fungerar bra för tonårsplanscher och sagoslott, men rymmer också en mjuk säng och ett läxvänligt skrivbord.

Badrum och gästtoalett

Intill sovrummen finns hemmets större badrum med badkar och handdukstork. En trappa ner genom hallen ligger gästtoaletten med sin praktiska dusch. Båda rummen har stilrent kakel och klinker som fint gömmer den sköna golvvärmen.

Tvättstuga

Ett av hemmets mindre men viktigaste rum. Över de energisnåla maskinerna ligger en bra arbetsbänk som underlättar sorteringen av tvätten, och intill ligger hemmets värmepump och elcentral.

Parkering och förråd

Bilen får en egen plats på den gemensamma parkeringsplatsen utanför trädgården. Sist men inte minst finns också hemmets förråd praktiskt beläget på baksidan.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan