Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trivsamt radhus med rymligt trädäck

Ditt nya radhus med gavelläge är välplanerat och har gott om plats för sällskap och middagar. På övervåningen ligger tre sovrum med plats för ensamtid, och utanför dörren väntar ett social kvarter.

På nedervåningen möts du av en öppen och smart planlösning med plats för hela familjen. Under varmare månader blir uteplatsen familjens förlängda vardagsrum och här kan du bjuda grannarna på en grillkväll. I grannskapet finns ett gemensamt orangeri med uppdukningsmöjligheter och några minuter bort finns goda badmöjligheter i havsviken.

Entré och hall

På familjens framsida finns det utrymme för ett mindre bord och stolar. Alldeles intill ligger entrén som tar dig in i din nya hall. Här kan barnen slänga av sig jackorna på det vädertåliga klinkergolvet, och direkt till höger finns en rymlig skjutdörrsgarderob.

Kök och vardagsrum

Från hallen når du hemmets hjärta – köket. Här möts du av klimatsmarta vitvaror snyggt integrerade i köksförvaringen. Vid det stora köksfönstret mot sydväst ryms familjens matbord med 4–6 sittplatser. Köket övergår till det större vardagsrummet med fönster mot familjens uteplats och baksida. Här finns det plats för den stora och mjuka soffgruppen som du kan slänga dig i efter långa jobbdagar.

Uteplats

Intill vardagsrummet ligger uteplatsen med plats för middagsbord och solstol. Under sommarens varma dagar blir detta en plats för avkoppling och återhämtning. På trädäcket finns det även utrymme för blommorna och köksodlingen.

Sovrum 1

När barnen somnat väntar ditt nya sovrum mot övervåningens baksida. Här kan du möblera med den stora dubbelsängen och längs ena väggen ligger en rymlig skjutdörrsgarderob. Strax utanför dörren finns hemmets större badrum.

Sovrum 2 och 3

En trappa upp ligger även de två mindre sovrummen. Du möts av välplanerade rum som passar lika bra till arbetsrum som till barnens rum. Fönsterna vetter mot framsidan och det finns en smidig garderob i vardera rum.

Badrum och gästtoalett

I hemmets större badrum kan barnen leka hela havet stormar i badkaret. De helkaklade väggarna tål vattenplasket och de genomblöta handdukarna kan torkas på handdukstorken. En trappa ner ligger gästtoaletten med duschen.

Tvättstuga

På nedervåningen ligger också hemmets tvättstuga. Direkt till höger står tvättmaskinen och torktumlaren och ovanför finns en praktisk arbetsbänk. I rummet finns också hemmets värmepump och elcentral.

Parkering och förråd

Utanför trädgården ligger kvarterets gemensamma parkering med plats för bilen. Det finns också ett praktiskt uteförråd på baksidan med plats till förvaring.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan