Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 205, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Gavelhuset med sällskaplig nedervåning

Välkommen till familjens nya radhus med avkopplande uteplats och socialt vardagsrum. Bjud hit vännerna på middag och låt barnen leka på baksidan eller i den närliggande lekplatsen.

Umgås med familjen på uteplatsen under sommardagarna, eller ta ett avkopplande bad i badrummets badkar. Här i ditt nya hem finns det gott om plats för sociala sammankomster samtidigt som det finns rum för ensamtid och återhämtning. Utanför väntar havsluften och skärgårdsmiljön på att få upptäckas.

Entré och hall

Från framsidan i sydväst kliver du in till den nya hallen med stilrent klinkergolv. Direkt till höger finns den platsbyggda skjutdörrsgarderoben och rakt fram är dörren in till gästtoaletten.

Kök och vardagsrum

Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum binder ihop nedervåningens största rum. Här i ditt nya kök ryms matbordet med fyra eller sex platser, och den snygga köksdesignen blandas med lång arbetsyta och klimatsmarta vitvaror. I vardagsrummet möts du av härligt ljusinsläpp från fönsterna som vetter mot hemmets baksida. Det är här familjen ska hänga om ni är sugna på film och lördagsgodis.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt till din nya uteplats med trädäck. När barnen passar på att sova kan du ge dig ut på det avskilda trädäcket för lite ensamtid, och det finns goda potential för familjens gröna fingrar att odla blommor och grönsaker.

Sovrum 1

På morgonen kan du öppna upp fönstret för att vädra in med fräsch luft från baksidan. I hemmets största sovrum ryms den stora dubbelsängen med tillhörande sängbord. Kläderna förvarar du enklast i den stora garderoben med hyllsystem.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger också de mindre sovrummen som passar bra som arbetsrum eller barnens rum. Varje rum har en egen garderob och fönsterna vetter mot framsidan och den närliggande gatan.

Badrum och gästtoalett

Nu slipper familjen köa under morgonrutinerna när det finns tillgång till två olika badrum. På övervåningen finns det större badrummet med avkopplande badkar. En trappa ner ligger gästtoaletten med en praktisk dusch. Rummen har en stilren utformning med helkaklade väggar och klinkergolv.

Tvättstuga

Vägg i vägg med gästtoaletten finns familjens tvättutrymme. Här inne kan du smidigt sortera smutstvätten på den ovanliggande bänken, och nedanför hittar du de klimatsmarta maskinerna.

Parkering och förråd

Bilen parkerar du på den gemensamma parkeringsytan som ligger precis utanför hemmets trädgård. På hemmets baksida ligger uteförrådet som rymmer utemöblerna.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan