Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 203, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Lev nära naturen i nya skärgårdsstaden

Här i familjens nya hem är det nära till vardagsköpen, skolor och aktivitet. Silverslänten är perfekt för dig som jobbar i stan men vill bo i skärgården. Med bussar når du citypulsen på 45 minuter.

Innanför entrén möter du ett hållbart hem med stilren design och praktiska förvaringsmöjligheter. En trappa upp hittar du tre öppna sovrum med platsbyggda garderober och hyllor. I kvarteret kan barnen leka loss i den planerade aktivitetsparken samtidigt som du och grannarna smaskar på fikan. För den golfintresserade finns flera golfklubbar inom kort bilavstånd.

Entré och hall

Via hemmets entré på framsidan stegar du in på ett vädertåligt klinkergolv. Rakt fram ligger nedervåningens gästtoalett, och direkt till höger finns den rymliga skjutdörrsgarderoben som rymmer familjens ytterkläder, skor och mössor.

Kök och vardagsrum

Kökets stora fönster vetter mot solen i söder. Här kan du välkomna morgonstund med guld i mun medan du och barnen äter frukosten. I kylen och frysen med fullhöjd får du gott om plats till matvarorna, och diskmaskinen finns smidigt placerad bland skåpen. Familjens nya vardagsrum passar de återkommande filmkvällarna och här inne kan du duka upp för festen.

Uteplats

Under årets varmare hälft blir uteplatsen familjens förlängda vardagsrum. Det stilrena trädäcket rymmer olika typer av möbler, och du får plats med grönskande odling av blomster och köksväxter.

Sovrum 1

En våning upp ligger det större sovrummet med brett fönster mot radhusets baksida. Här får du plats med dubbelsängen och tillhörande nattduksbord. I rummet finns också en skjutdörrsgarderob med utrymme för två personers kläder.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen. Dessa passar lika bra som arbetsrum som till barnens rum. Fönsterna vetter mot framsidan och gatan utanför, och varje rum har en egen garderob.

Badrum och gästtoalett

Nära sovrummen ligger badrummet med badkaret, och en trappa ner i närheten av köket finns gästtoaletten med hörndusch. De helkaklade väggarna och klinkergolven underlättar för städningen, och dessutom blir vinterfrusna fötter uppvärmda av den vattenburna golvvärmen.

Tvättstuga

Med den egna tvättstugan underlättas tvättrutinerna. Den praktiska arbetsbänken hjälper till när du ska vika tröjor och sortera smutstvätten.

Parkering och förråd

Du kan parkera bilen på den gemensamma parkeringsplatsen runt hörnet, och på baksidan finns förvaringsmöjligheter till utemöbler och pulkor i uteförrådet.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan