Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat hem minuter från havet

I familjens nya radhus finns praktiska förvaringslösningar, öppna sällskapliga ytor och goda odlingsmöjligheter. Utanför väntar ett socialt grannskap minuter från havsbad, öppna ängar och mysig skog.

Här i Silverslänten kan hela familjen leva ett aktivt liv. Här finns bra löpstråk, i grannområdet planeras multisportplan och i angränsande Österåkers sportcentrum finns olika utbud av sporter. Hemmavid väntar bland annat ett rymligt vardagsrum, två badrum och tre sovrum. Välkommen till familjens nya oas.

Entré och hall

Från hemmets framsida i sydväst kliver du in i din nya hall. Direkt till höger ligger den praktiska skjutdörrsgarderoben för jackorna och under fötterna finns ett vädertåligt klinkergolv. Rakt fram finns nedervåningens badrum.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök hittar du bra förvaringslösningar, rymliga bänkytor och energieffektiva vitvaror. Här finns plats för matbordet och fyra till sex sittplatser. Några steg inåt nås hemmets sällskapliga mittpunkt med plats för favoritsoffan och matbordet för födelsedagsfesterna. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på uteplatsen.

Uteplats

På baksidan finns hemmets uteplats med snyggt trädäck. Här får du rum med bord, stolar och blomster. Kanske är det här ni kommer ha nästa kräftskiva. På framsidan ryms också ett mindre bord med morgonsolsläge.

Sovrum 1

När John Blund knackar på finns ditt avkopplande sovrum en trappa upp. Här kan du möblera med den stora dubbelsängen, nattduksbord och byrå. Dessutom finns det en platsbyggd skjutdörrsgarderob med klädstång och hyllor.

Sovrum 2 och 3

En trappa upp finns även de två mindre sovrummen. Fönsterna vetter mot framsidan i sydost och här kan du inreda med säng, skrivbord och barnens favoritleksaker. I varje rum finns också en praktisk garderob.

Badrum och gästtoalett

Med två rum minskar köbildningen vid familjens morgonrutiner. Här kan du ta långa bad i badkaret på övervåningen eller varför inte använda gästtoalettens praktiska dusch. De helkaklade väggarna och klinkergolven är städvänliga och golvvärmen hjälper huttrande vintertår.

Tvättstuga

Direkt nedanför trappan möts du av dörren till tvättstugan. Den långa arbetsytan ovanför maskinerna underlättar klädsorteringen. Här finns också en rostfri hon och hemmets värmepump.

Parkering och förråd

I anslutning till radhusen finns gemensamma parkeringsytor med egen plats för familjens bil. På baksidan finns ett fristående förråd med utrymme för jord, leksaker och utemöbler.

Bilder
Området
 • 4 rum och kvällsdopp

  Välkommen hem till Silverslänten på Täljöhalvön. Här bor du i ett familjevänligt grannskap med havshorisont utanför dörren. Börja dagen med en löptur längs havet medans barnen leker rövare på lekplatsen. Avrunda med grannskapets årliga kräftskiva i gemensamhetshuset. Och framåt småtimmarna kvällsdopp för att hålla kvar vid sommaren lite till.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här lever du ett barnvänligt och idylliskt liv vid havet, mitt i naturen. På grannskapets lekplats kan barnen leka arkeologer och gräva efter skatter från vikingatiden eller möta nya världar och kanske bekämpa ett eller annat havsvidunder i områdets vikingabåt. Vuxna och barn kan umgås tillsammans och blir man många fixar man middagen i gemensamhetshuset.

 • Natur och fritid

  På Täljöhalvön har det varit viktigt för stadsplanerare och arkitekter att bevara den vackra naturen vid utformningen av skärgårdsstaden. Naturreservatet på udden och miljön längs stranden lämnas orörd och bidrar till ett rikt djurliv och ett harmoniskt stråk för dig. Här kan du umgås med grannarna i utomhusgymmet, på boulebanan eller i aktivitetsparken. Tvärs över viken hittar du Svinninge Marina för dig som trivs bäst ute till havs.

 • Skolor och förskolor

  I Österåker kommun finns 40 förskolor och 20 grundskolor att välja bland. I direkt närområde till Silverslänten planeras en förskola på Täljöhalvön och två i Näsängen. Tvärs över viken i Svinninge och intill i Näsängen kommer två grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio att byggas.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Här kan du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt då det enbart tar cirka 30 minuter med bil komma hem. Kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station eller Buss 683 och Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan