Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Flygfoto på Täljöhalvön
Plats

Täljöhalvön

Täljöhalvön i Österåker

Beskrivning

Täljöhalvön i Österåker

Välkommen till skärgårdsidyllen. Här får du havsbris, skogsliv och goda grannar endast 30 minuter från centrala Stockholm.

På Täljöhalvön växer familjevänliga grannskap med skärgårdskänsla fram. Här är havet och naturen ständigt närvarande. Storslagna skogspartier för löprundor och skogspromenader finns utanför knuten. När det är baddags väntar viken på badrocksavstånd. Är du sportintresserad är utbudet nästintill oändligt. Golf, ridning, ishockey eller fotboll. Det är bara att välja.

I området finns gott om skolor och förskolor. Och barnen leker tryggt mellan husen. En helt enkelt idealisk plats för familjer med barn i alla åldrar.

Bilder

Området

  • Möt havet på riktigt

    Med havet alldeles runt knuten från ditt hem bor du mitt i skärgårdsidyllen. Här kan du njuta av kvällsdopp, båtturer och fiske på sommaren. Och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna för en tur på den spegelblanka isen.

  • Handla

    Närmaste centrum ligger i Åkersberga, knappt fem kilometer bort. Köpcentrumet rymmer över 60 butiker, restauranger, caféer och ca 900 parkeringsplatser och i de omgivande kvarteren finns ytterligare köpställen och service. I kommunhuset som också är ungefär fem kilometer bort finns både vårdcentral och folktandvård.

Fakta om närområdet

2 min

promenad till havet

1 km

till naturreservat

30 min

till T-centralen

8 min

till golfbanan

Täljöhalvön