Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Täljöhalvön

4 planerade visningar
Välkommen till Täljöhalvön

Täljöhalvön i Österåker

En helt ny stadsdel med trånga gator, mysiga lekplatser och badrocksavstånd till havsbad och skärgårdsbastu håller på att ta form. Välkommen till Täljöhalvön, en nutida skärgårdsidyll.

Här kan du välja mellan bostadsrätt eller äganderätt. Läget är perfekt för dig som vill leva nära havet och naturen men ändå kunna jobba i stan. Du når det centrala köpcentret på ett par minuter med bil eller buss och Stockholm city är bara en halvtimme bort med Roslagsbanan. Samtidigt är naturen alltid påtaglig. Det är enkelt att smita ut för en lugn promenad längst vattnet eller en fartfylld springtur med grannen. Barnen kan låta fantasin flöda i de lummiga skogarna och vid den charmiga skärgårdsbastun samlas grannskapet för bad och lek.

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande uppdateringar Information inför säljstart Inga kostnader

Vi kan komma att skicka bland annat marknadsföring/information och kundundersökningar till dig via e-post och sms eller kontakta dig per telefon. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 st
pir med extra allt
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Täljöhalvön