Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerat kedjehus med vacker utsikt

Planerat efter den medelstora familjen hittar du detta tvåvåningshus. Här finns rum för både umgänge och egentid. Och den vackra utsikten över hav och park låter dig njuta lite extra på hemmaplan.

Här kan du börja dagen med ett morgondopp och avsluta dagen med ett kvällsdopp. Du kan spendera tid på lekplatsen eller aktivitetsparken. Eller så kan du njuta på altanen som du har på baksidan av huset. Hur vill du spendera dina dagar?

Entré

När du kommer in i ditt nya hus möts du av en entré med lättskött klinkergolv som snabbt övergår till ett vackert parkettgolv. Det är då hallen tar vid och lite längre fram finns ett praktiskt städskåp samt möjlighet att hänga av dig dina ytterkläder.

WC/dusch

Direkt till höger om entrén ligger nedervåningens badrum med WC och dusch. Hit kan du gå när övervåningens badrum är ockuperat eller efter en aktiv dag utomhus.

Tvättstuga

Tvättstugan i hemmet har ingång både från hallen och en grovingång från sidan av huset. I detta rymliga rum finns tvättmaskin och torktumlare till ditt förfogande. Här kan du passa på att tvätta när det passar dig, helt enkelt.

Vardagsrum och kök

I en halvöppen planlösning ligger vardagsrummet och köket. Direkt när du kommer in i vardagsrummet ligger trappan till övervåningen. Sen har du ordentligt med öppna kvadrat att förvandla till en mysig samlingsplats med soffhörna och annat som passar dig och din familj. Här finns även plats för en braskamin om du vill öka mysfaktorn lite till. Altandörren och de stora fönsterna släpper in ordentligt med dagsljus och frisk luft i hemmet. När köket tar vid har du en avlång köksbänk, energisnåla vitvaror och ett stort utrymme för ett köksbord att avnjuta både matlagning och måltider vid.

Allrum

När du kommer upp till övervåningen, kommer du till ett allrum. Här finns en stor yta att inreda efter hela familjens tycke och det bästa av allt är att det är planerat så du kan dela av rummet och förvandla det till ett fjärde sovrum. Kanske är det just vad din familj behöver?

Sovrum 1

Intill allrummet ligger hemmets största sovrum med härliga dubbelfönster och en stor, öppen yta. Kanske vill du ha mer än en säng i ditt sovrum? Ingången till den större klädkammaren hittar du dessutom här.

Sovrum 2

För att komma till sovrum 2 tar du vänster efter trappan. Det lättmöblerade rummet låter dig inreda efter eget tycke. Kanske blir detta ett hemmakontor i stället för ett sovrum?

Sovrum 3

Bredvid sovrum 2 ligger sovrum 3. Här har du ett något större rum som ligger intill ena klädkammaren, vilket är väldigt lägligt för den i familjen som kanske har ett starkare intresse för kläder och några plagg fler än de andra.

WC/bad

På övervåningen ligger det något större badrummet. Här kan du både börja och avsluta dagen med en avkopplande stund i det lyxiga badkaret.

Klädkammare 1 och 2

I detta hem kan du sortera, hänga upp och organisera hela familjens kläder. Klädkammare 1 är något större och nås via sovrum 1 och klädkammare 2 når du via allrummet.

Utemiljö

Här har du många utomhuskvadrat att njuta på. Altanen på baksidan av huset bjuder in till umgänge med grannarna och de två parkeringsplatserna på din tomt välkomnar långväga gäster. Du har själv en praktisk carport att ställa din bil tryggt och säkert i.

Bilder

Området

  • Havet runt knuten

    I Silverslänten är naturen och havet ständigt närvarande. Bara några minuter bort väntar fina promenadstråk längs med havsviken och svalkande kvällsdopp för badsugna. Det stora naturreservatet på udden förblir orört, precis som strandängarna vid vattnet. Tvärs över viken ligger Svinninge Marina - en favoritplats för dig som trivs bäst ute till havs.

  • Gemensamt gårdshus

    Silverslänten är ett grannskap med plats för glädje och umgänge. Här finns ett gemensamhetshus med rustik inredning och sedumtak: ett klimatsmart och hållbart tak som varierar med årstiderna. Lokalen är öppen för hela grannskapet, perfekt när det nalkas grannträffar, kräftskiva eller födelsedagskalas.

  • Kommunikation

    För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, Buss 683 eller Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.