Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bild på kök från visningshus

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Havsnära kedjehus med öppen altan

Med ett bra och soligt läge i grannskapet får du en fantastisk utsikt från detta hus. Du blickar ut över havet och parken och när du inte själv njuter av utsikten kanske du tar ett uppfriskande dopp?

Altanen du har på baksidan av huset bjuder in till umgänge med grannarna. Men det finns även utrymme att spendera tid med familjen eller njuta av en stund för dig själv på din baksida. I området kan du hålla dig aktiv med både hav och skog – så varför inte låta ditt hem vara platsen för avkoppling?

Entré

Entrén är det som välkomnar dig in i ditt hem. Den leder dig direkt till hallen som sen tar dig till vardagsrummet. På vägen dit hittar du ett praktiskt städskåp samt möjlighet att hänga av dig dina ytterkläder.

WC/dusch

Välplacerat direkt till höger om ingången ligger nedervåningens badrum. Här finns både hörndusch och WC att använda.

Tvättstuga

Vägg i vägg med nedervåningens badrum ligger hemmets tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Här har du ett helt rum att sortera, vika och tvätta kläderna i. Förutom ingången från hallen finns en praktisk grovingång som låter dig nå tvättstugan även från utsidan av huset.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet ligger trappan till övervåningen och altandörren som leder till baksidan av huset. Det finns även stora fönster som släpper in både frisk luft och härligt dagsljus. För att lyckas göra detta rum till ett riktigt mysigt vardagsrum finns plats för en braskamin på den stora ytan. I anslutning till vardagsrummet, i halvöppen planlösning, ligger köket. Här finns ordentligt med bänkyta samt plats för ett matbord. Det är här familjen samlas för måltider och umgänge.

Allrum

När du har gått upp för trappan till övervåningen möts du av det praktiska allrummet. Det är ett rymligt rum med öppna ytor för dig att möblera som du vill på. Kanske med en soffa och ett skrivbord? Vill du däremot ha ett extra sovrum kan du enkelt dela av rummet.

Sovrum 1

Rakt fram från trappan ligger hemmets största sovrum på hela 13 kvadrat. Med dubbelfönster och ingång till hemmets största klädkammare har du allt du kan tänka dig här.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2 med många lättmöblerade kvadrat. Kanske blir det här rummet ditt allra mysigaste krypin?

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3. Med en generös yta har du stor frihet att möblera detta rum precis som du vill.

WC/bad

Mellan trappan och sovrum 2 ligger övervåningens badrum. Här kan du ta hand om dig själv – morgon som kväll. Tappa upp varmvatten och njut i det lyxiga badkaret när du behöver en lugn stund.

Klädkammare 1 och 2

Att ha klädkammare i hemmet är både praktiskt och lyxigt. Här får du två klädkammare, en större och en mindre, att sortera och organisera kläder i. Den större når du från sovrum 1 och den mindre når du från hallen/allrummet.

Utemiljö

Lokaliserat på en mindre trafikerad lokalgata bor du bekvämt och lugnt i Silverslänten II. Du har en egen carport att parkera bilen i samt möjlighet att parkera på din tomt. På baksidan har du en härlig altan att njuta och umgås med grannar på – och en vacker utsikt över hav och park.

Bilder

Området

  • Havet runt knuten

    I Silverslänten är naturen och havet ständigt närvarande. Bara några minuter bort väntar fina promenadstråk längs med havsviken och svalkande kvällsdopp för badsugna. Det stora naturreservatet på udden förblir orört, precis som strandängarna vid vattnet. Tvärs över viken ligger Svinninge Marina - en favoritplats för dig som trivs bäst ute till havs.

  • Gemensamt gårdshus

    Silverslänten är ett grannskap med plats för glädje och umgänge. Här finns ett gemensamhetshus med rustik inredning och sedumtak: ett klimatsmart och hållbart tak som varierar med årstiderna. Lokalen är öppen för hela grannskapet, perfekt när det nalkas grannträffar, kräftskiva eller födelsedagskalas.

  • Kommunikation

    För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, Buss 683 eller Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.