Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänligt kedjehus nära havet

Med två våningar, 158 kvadrat, generöst med utomhuskvadrat, nära till havet och citypulsen bara någon halvtimma bort finns något för alla i detta hem. Välkommen till hela familjens idyll.

I hus och grannskap anpassat efter alla åldrar trivs både stora och små i Silverslänten II. Det finns lekplats och aktivitetspark i området och altanerna som tillhör husen underlättar umgänget med grannarna. Här kan du skapa din egen vardag.

Entré

Entrén till detta hem är rymlig och lättskött med klinkergolv. Här finns ett städskåp där du kan förvara allt som underlättar städningen i både entrén och resten av huset. Det finns också möjlighet att hänga av dig ytterkläder och ställa ifrån dig skor.

WC/dusch

Intill entrén ligger nedervåningens badrum. Här finns både hörndusch och WC till ditt förfogande när du kommer hem efter en dag ute i naturen.

Tvättstuga

Att ha en tvättstuga i sitt eget hem är en lyx för många. Här får du ett rymligt tvättrum med både grovingång samt tvättmaskin och torktumlare. Vik, sortera och tvätta dina kläder precis när du vill i detta rum.

Vardagsrum och kök

Fortsatt rakt fram från entrén ligger trappan till övervåningen med ett smart förvaringsutrymme undertill. Direkt efter ligger det stora vardagsrummet. Här har du stora fönster för mycket ljusinsläpp samt altandörren som även den släpper in både ljus och frisk luft. Här kan du sätta in en braskamin om vill du öka mysstämningen i husets samlingsplats. I en halvöppen planlösning till vardagsrummet ligger det avlånga köket. Här finns rum för flera kockar, ett större köksbord och en bekväm matlagning.

Allrum

När du kommer upp till övervåningen ligger ett stort allrum som du kan göra precis vad du vill med. Den praktiska planlösningen gör att du kan dela av det och skapa ett fjärde sovrum, men fortfarande behålla allrummet. Kanske är det just vad du behöver när familjen växer?

Sovrum 1

Intill det potentiella extrasovrummet ligger hemmets största sovrum. Här får du dubbelfönster, skjutdörrsgarderober längs ena väggen och generösa ytor att förvandla till ett riktigt smultronställe.

Sovrum 2

I andra änden av huset ligger sovrum 2. Även här har du en rymlig yta att möblera och inreda rummet precis som du vill. Kanske blir detta ett hemmakontor i stället för ett sovrum?

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Låt dig inspireras av den öppna ytan och släpp kreativiteten lös. Säng, fåtölj, skrivbord och växter. Vad behöver du i ett sovrum?

WC/bad

Övervåningens badrum är familjens eget hemmaspa. Här finns allt du behöver för avkoppling och omvårdnad. Tappa upp badet och njut efter en aktiv dag.

Klädkammare

Mitt emellan badrummet och sovrum 2 ligger den stora klädkammaren. Det är här du kan sortera, vika och organisera familjens favoritplagg. Kanske förvarar du även andra saker här?

Utemiljö

Altanen som ditt hus har på baksidan är den perfekta platsen för umgänge. Du bor dessutom på en mindre trafikerad lokalgata för att kunna koppla av och njuta ordentligt. Och din carport samt möjligheten att parkera på tomten låter er ha två bilar över samtidigt.

Bilder

Området

  • Havet runt knuten

    I Silverslänten är naturen och havet ständigt närvarande. Bara några minuter bort väntar fina promenadstråk längs med havsviken och svalkande kvällsdopp för badsugna. Det stora naturreservatet på udden förblir orört, precis som strandängarna vid vattnet. Tvärs över viken ligger Svinninge Marina - en favoritplats för dig som trivs bäst ute till havs.

  • Gemensamt gårdshus

    Silverslänten är ett grannskap med plats för glädje och umgänge. Här finns ett gemensamhetshus med rustik inredning och sedumtak: ett klimatsmart och hållbart tak som varierar med årstiderna. Lokalen är öppen för hela grannskapet, perfekt när det nalkas grannträffar, kräftskiva eller födelsedagskalas.

  • Kommunikation

    För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, Buss 683 eller Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.