Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hörnhus med både fram- och baksida

I detta kedjehus med två våningar bor du fördelaktigt på hörnet. Det ger dig en känsla av frihet – både i hemmet och ute på din altan.

I Silverslänten II bor du idylliskt med havet som granne och Stockholm bara någon halvtimma bort. Och ditt nya hus har även det fått ett perfekt läge med mycket sol samt utsikt över hav och park. Passa på att vara aktiv ute i naturen eller koppla av hemma på dina 139 kvadrat. Här finns rum för just din vardag.

Entré

Entrén välkomnar dig med ett lättskött klinkergolv som låter dig komma in med både smutsiga ytterskor och barnvagn. Städskåpet ligger lite längre ned i hallen och gör städningen vid entrén, och i resten av huset, ännu smidigare.

WC/dusch

Intill entrén, till höger, ligger nedervåningens badrum. Här finns WC och dusch tillgängligt när övervåningens större badrum är ockuperat av övriga familjemedlemmar.

Tvättstuga

Vägg i vägg med badrummet ligger hemmets tvättstuga. Hit kommer du antingen via hallen eller grovingången från utsidan av huset. Med både tvättmaskin och torktumlare kan du sköta tvätten när du vill – i lugn och ro.

Vardagsrum och kök

När du når hemmets öppna och luftiga vardagsrum finner du trappan till övervåningen direkt till höger. Resten av den öppna ytan får du inreda efter eget tycke och smak. Dörren ut till altanen finns här och intill denna finns plats för en mysig braskamin om så önskas. Köket ligger i halvöppen anslutning till vardagsrummet ocherbjuder en lång köksbänk och ett större utrymme för ett matbord. Både rymliga ytor och energisnåla vitvaror gör matlagningen lite roligare i detta hem.

Allrum

Väl uppe på övervåningen möts du av ett praktiskt allrum. Detta är planerat så du enkelt kan dela upp det och skapa ett fjärde sovrum. Eller kanske ett arbetsrum?

Sovrum 1

Rakt fram från trappan ligger sovrum 1. Det är husets största sovrum. Här ryms dubbelsängen och andramysiga möbler som passar dig. Från sovrummet kommer du in till en av hemmets klädkammare, vilken låter dig hänga upp dina favoritplagg på ett tryggt ställe.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2. Här har du gott om utrymme att inreda för goda nätters sömn.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger sovrum 3, vilket är ett något större rum. Även här har du en öppen yta att förvandla till ett mysigt krypin.

WC/bad

Intill trappan ligger hemmets största badrum. Här kan du koppla av i badkaret och både börja och avsluta dagen i lugn och ro.

Klädkammare 1 och 2

Från det största sovrummet finner du den något större klädkammaren i huset och från hallen/allrummet finner du klädkammare 2. Dessa är både praktiska och lyxiga i ett hem och ger dig extra goda förvaringsmöjligheter.

Utemiljö

Här har du både praktiska lösningar och möjlighet till en trivsam vardag. Med en carport att parkera bilen i samt parkeringsplats på tomten kan du både förvara din egen bil tryggt och bjuda över vänner utan att oroa er för era fordon. På baksidan erbjuds du en härlig altan, vilket även det underlättar den sociala biten – bjud över grannar och vänner på grillkvällar.

Bilder

Området

  • Havet runt knuten

    I Silverslänten är naturen och havet ständigt närvarande. Bara några minuter bort väntar fina promenadstråk längs med havsviken och svalkande kvällsdopp för badsugna. Det stora naturreservatet på udden förblir orört, precis som strandängarna vid vattnet. Tvärs över viken ligger Svinninge Marina - en favoritplats för dig som trivs bäst ute till havs.

  • Kommunikationer

    För dig som vill jobba i city men bo i skärgården är Silverslänten perfekt, det tar bara cirka 30 minuter med bil att komma hem. Vill du resa kommunalt tar du antingen Roslagsbanan från Åkersberga station, Buss 683 eller Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan. Restiden är då cirka 45 minuter.

Området i siffror

2 min

promenad till havet

1 km

till naturreservat

30 min

till T-centralen

8 min

till golfbanan