Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planritning bottenvåning

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Med gott om förvaring och uteplats i söder

Ytor för umgänge, rum att dra sig undan till och utrymme för kläder och pryttlar skapar ett smart hem i naturnära Gatt. Här bor du i ett rymligt hus med öppna ytor och gott om förvaring.

Den vitmålade furutrappan binder ihop familjens två våningar och över båda planen breder ett stilrent golv ut sig. Ditt smart planerade hus klarar Svanenmärkningens krav, och materialen är stilrena och hållbara. Vardagsrummet öppnar upp mot baksidans uteplats med rymligt trädäck i söderläge. Utanför kvarteret finns naturen inom nära räckhåll för utflykter och äventyr.

Entré

Entrén ligger centrerad på husets ena kortsida och här får du en känsla för det öppna och ljusa hemmet direkt innanför dörren. En garderob i ena hörnet, klinkergolv och plats för hatthyllan och skostället skapar en trivsam och funktionell entré där allt från stövlar till picknickfiltar får plats.

Vardagsrum och kök

I ett snyggt utformat och smart planerat kök blir matlagningen ett rent nöje. Du har gott om bänkytor och energieffektiva vitvaror i ditt nya kök som ligger praktiskt placerat mellan matplatsen och tvättstugan. I vardagsrummet ger fönstren och altandörren ett generöst ljusinsläpp. Över entréplanets öppna utrymmen breder ett stilrent golv ut sig.

Utemiljö

Din altan når du från vardagsrummets glasdörr. Här passar möbleringen för middagar och lugna stunder i vilstolen fint. Den generösa altanen med härlig utsikt blir en favoritplats där du kan njuta av kvällssolen. Det fristående förrådet på framsidan ordnar gott om förvaringsplats, och i området finns parkeringsplatser med laddstolpar så att elbilen kan vara laddad och redo när du ska iväg.

Tvättstuga

Ditt nya hus har en groventré in till tvättstugan till vänster om huvudentrén. Med en egen tvättstuga underlättas vardagens tvättbestyr, och du har miljösmarta tvätt- och torkmaskiner till din hjälp. Här finns även praktisk bänkyta och gott om förvaring.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum en trappa upp är platsen att koppla av på vid dagens slut. Här har du utrymme för den breda sängen och rogivande möblering. På fönsterbänken kan några gröna plantor ge liv åt rummet, och utanför fönstret ser du ut över Täljöviken och ängarna. Garderobsväggen med skjutdörrar hjälper till med klädförvaringen.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finns även två mindre sovrum. Det ena ligger vägg i vägg med det större, och det andra ligger i anslutning till allrummet. Ljust målade väggar ger en bra grund för barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här får sängen, myshörnor och legobyggen plats.

Allrum och klädkammare

Mittemot badrummet finns den rymliga klädkammaren. Smart förvaringsinredning hjälper till att hålla ordning på allt från förra säsongens pynt till urvuxna kläder. Allrummet kan bli ett andra vardagsrum med en till soffhörna, eller ett fjärde sovrum.

Wc/dusch och badrum

På övervåningen finns familjens nya badrum. Här ger badkar och bra förvaring ett trivsamt rum för kvällsbad och snabba morgonrutiner. Rummets stilrena utformning med mörkgrått klinkergolv som möter ljusa kaklade väggar är densamma som utformningen av rummet med wc/dusch en trappa ner. Det rummet ligger praktiskt placerad vid entrén och här finns en hörndusch. I båda rummen sitter spotlights i taket, och badrummet på övervåningen har även ett spegelskåp med belysning.

Bilder

Området

 • Pocket park för umgänge

  Njut av havet på första parkett från grannskapets Pocket Park.  Här ges utrymme för en pergola med långbord, grill, planteringar och trädäck som terrasserar ner mot gångvägen vid havet. Utrymmet är upplyst med trivsamt stämningsljus för att ge trygghet men även sätta känslan i området.

 • Möt havet på riktigt

  I grannskapet Gatt bor du med havet på badrocksavstånd. På sommaren inbjuder det vattennära läget på Täljöhalvön till bad, fiske och kajakpaddling. På vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. För den båtintresserade finns Svinnge Marina tvärs över viken för oförglömliga äventyr till sjöss.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Området i siffror

2 min

promenad till havet

1 km

till naturreservat

30 min

till T-centralen

8 min

till golfbanan