Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Gatt
Slutsålt

Gatt på Täljöhalvön

Hitta hem till hus vid havet

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
101 - 121 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Hitta hem till hus vid havet

I grannskapet Gatt finns 42 Svanenmärkta hus precis intill havet vid inloppet till Täljöviken. Här bor du familjevänligt i par-och radhus med plats för hela familjen.

Husen i Gatt bjuder in till liv och rörelse, inne som ute. Alla hus är på minst fyra rum och kök, med trädgård och uteplats. Här kan du välja mellan hus på 101 och 121 kvadrat. Boende i Gatt kan även njuta av en Pocket Park med utblick över Täljöviken. Här finns utrymme för pergola med långbord, grill, planteringar och trädäck som terrasserar ner mot gångvägen vid havet. Utrymmet är upplyst med trivsamt stämningsljus för att ge trygghet men även sätta känslan i området

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Pocket park för umgänge

  Njut av havet på första parkett från grannskapets Pocket Park.  Här ges utrymme för en pergola med långbord, grill, planteringar och trädäck som terrasserar ner mot gångvägen vid havet. Utrymmet är upplyst med trivsamt stämningsljus för att ge trygghet men även sätta känslan i området.

 • Möt havet på riktigt

  I grannskapet Gatt bor du med havet på badrocksavstånd. På sommaren inbjuder det vattennära läget på Täljöhalvön till bad, fiske och kajakpaddling. På vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. För den båtintresserade finns Svinnge Marina tvärs över viken för oförglömliga äventyr till sjöss.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare