Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Freja i Silverslänten, Täljöhalvön

Inflyttning: preliminärt vinter 2021/2022

Eget hus med äganderätt i skärgårdsmiljö

Välkommen hem till ett levande grannskap i nutida skärgårdsstad. På lekplatsen kan barnen segla iväg i områdets vikingabåt eller leka arkeologer och leta efter skatter från vikingatiden.

Här lever du i en modern skärgårdsstad nära centrala Stockholm och resten av världen. Du tar dig med bil från Täljöhalvön till city på cirka 30 minuter och når Arlanda på 45 minuter. I närområdet finns det flera båt- och golfklubbar att välja bland. På hemmaplan lutar du dig tillbaka i din alldeles egna trädgård och njuter av havsbrisen. Här kan du spendera helgerna i hängmattan med en god bok, omgiven av skog, hav och ängar. När du vill röra på dig finns det ett härligt promenadstråk längs vattnet som går till det vackra naturreservatet på udden. Vid vattnet kommer det även byggas en 130 meter lång brygga för bad- och kaffesugna.

Silverslänten – en skärgårdsidyll med vikingatema

Namnen och temat för gemensamhetslokalen i Silverslänten är inspirerade av nordisk mytologi. Freja var fruktbarhetsgudinna och hade förmågan att förutsäga framtiden. Området Freja består av 11 hus med upplåtelseformen äganderätt. När du köper en äganderätt så står du själv som ägare av bostaden och marken som den står på. Vilken typ av ägande du än föredrar får du alltid ett välplanerat och yteffektivt boende med minst fyra rum i två plan och en lättskött trädgård med plats för både barnspring och grillaftnar.

Hemfakta

Bostadstyp
Kedjehus Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal bostäder
11
Antal rum
5
Storlek
139 - 158 m²
Pris
6 100 000 - 6 850 000 kr

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan