Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av sundet från din egen balkong i söderläge

I din naturnära fyra har du en rymlig balkong för sommarens middagar. När kvällarna inte spenderas här har du gott om sällskapsytor i både vardagsrum och grannskap.

Du har bra förvaringslösningar i hall och sovrum. Längre in i hemmet öppnar vardagsrummets stora fönster upp sig mot Lännerstasundet. Vidare ut på balkongen i söderläge kan du duka upp långbordet och bjuda över vännerna att njuta av den vackra utsikten. I grannskapet finns flertalet innergårdarmånga med vidsträckt utsikt och bra solchanser.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet finns ett stort fönster som ger naturligt ljusinsläpp till slappa dagar i soffan. Den öppna planlösningen in till köket skapar en känsla av rymd och gör det enkelt att möblera med både matbord och soffhörna. Köksbänkarnas L-form ger plats för flera matglada kompisar och den integrerade diskmaskinen tar snabbt hand om disken. I kyl och frys finns gott om plats för matlådorna.

Balkong

Din nya balkong har bra plats för middagsbord och stolar. För bokälskaren finns plats för en större utesoffa där du kan kura ned dig och läsa i värmen av söderläget.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt stora sovrum ligger vid hallen och har både egen klädkammare och linneskåp. När du slipper lägga plats på förvaringen finns gott om plats för annan inredning, som dubbelsäng, sängbord och inredningsdetaljer.

Sovrum 2 och 3

I sovrummet vägg i vägg till det största rummet har du också en egen klädkammare. Detta sovrummet är något mindre men har fortfarande utrymme för säng och sängbord. I det tredje sovrummet finns ett stort fönster och plats för säng, byrålåda och sängbord. Båda rummen passar som såväl arbetsrum som barnkammare.

Badrum och extratoalett

Med familjens två toaletter kan du ta långduschen utan att oroa dig för köbildning. Här finns också tvättmaskin och torktumlare, båda smart placerade under en praktisk bänkskiva. Extratoaletten har WC, handfat och förvaringsmöjligheter.

Hall

Hallen leder in till flera av hemmets rum. Du har garderob och städskåp för ytterkläder och dammsugaren. Det finns även plats för en kapphylla och skoställ.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.