Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

07-1203, 4 Rum, 88 m²

Njut av sundet från din egen balkong i söderläge

I din naturnära fyra har du en rymlig balkong för sommarens middagar. När kvällarna inte spenderas här har du gott om sällskapsytor i både vardagsrum och grannskap.

Du har bra förvaringslösningar i hall och sovrum. Längre in i hemmet öppnar vardagsrummets stora fönster upp sig mot Lännerstasundet. Vidare ut på balkongen i söderläge kan du duka upp långbordet och bjuda över vännerna att njuta av den vackra utsikten. I grannskapet finns flertalet innergårdarmånga med vidsträckt utsikt och bra solchanser.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet finns ett stort fönster som ger naturligt ljusinsläpp till slappa dagar i soffan. Den öppna planlösningen in till köket skapar en känsla av rymd och gör det enkelt att möblera med både matbord och soffhörna. Köksbänkarnas L-form ger plats för flera matglada kompisar och den integrerade diskmaskinen tar snabbt hand om disken. I kyl och frys finns gott om plats för matlådorna.

Balkong

Din nya balkong har bra plats för middagsbord och stolar. För bokälskaren finns plats för en större utesoffa där du kan kura ned dig och läsa i värmen av söderläget.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt stora sovrum ligger vid hallen och har både egen klädkammare och linneskåp. När du slipper lägga plats på förvaringen finns gott om plats för annan inredning, som dubbelsäng, sängbord och inredningsdetaljer.

Sovrum 2 och 3

I sovrummet vägg i vägg till det största rummet har du också en egen klädkammare. Detta sovrummet är något mindre men har fortfarande utrymme för säng och sängbord. I det tredje sovrummet finns ett stort fönster och plats för säng, byrålåda och sängbord. Båda rummen passar som såväl arbetsrum som barnkammare.

Badrum och extratoalett

Med familjens två toaletter kan du ta långduschen utan att oroa dig för köbildning. Här finns också tvättmaskin och torktumlare, båda smart placerade under en praktisk bänkskiva. Extratoaletten har WC, handfat och förvaringsmöjligheter.

Hall

Hallen leder in till flera av hemmets rum. Du har garderob och städskåp för ytterkläder och dammsugaren. Det finns även plats för en kapphylla och skoställ.

Hemfakta

Bostad
07-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 0
Antal rum
4
Storlek
88 m²
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter