Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

07-1102, 3 Rum, 79 m²

Välplanerad trea i sällskapligt kvarter

Här lever du med öppna och ljusa ytor och en solig balkong med plats för middagsbordet. Du har nära till kvarterskrogar, grillplatser och storslagen natur för allt från träning till svampplockning.

Utmana kompisen på ett svettigt träningspass eller bjud hem en familjemedlem på middag på balkongen. I ditt nya kvarter finns gott om möjlighet för umgänge, samtidigt som de natursköna miljöerna ger platser för avkoppling och reflektion. Med din nya treas ljusa ytor och höga läge finns gott om naturligt ljusinsläpp till soffhänget och under sommarmånaderna är balkongen den perfekta platsen umgänge.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum har öppen planlösning samtidigt som planlösningen delar upp dem i två separata rum. I det trivsamma köket har du plats för middagsbordet vid det stora fönstret. De generösa arbetsytorna har plats för avancerad matlagning och vitvarorna är rymliga och klimatsmarta.

Balkong

Balkongen är något skyddad av huset vilket ger vindskydd från väster. Du har många solchanser från söderläget och plats för bord och stolar. Solläget gör också balkongen till en utmärkt odlingsplats.

Sovrum 1 med klädkammare

Dina två sovrum ligger vägg i vägg och har fönster i österläge. I det större rummet har du en stor klädkammare som har plats för både mysbyxor och finklänningar. När du är färdig med att färgsortera skjortorna kan du inreda rummet med dubbelsäng och nattygsbord, eller enkelsäng och ett större skrivbord.

Sovrum 2

I det mindre rummet finns en garderob som står snyggt gömd bakom dörren. Här kan du skapa arbetsrummet, gästrummet eller barnkammaren om familjen växer.

Badrum med tvättmaskin

I ditt stora badrum med ljusa kakelväggar finns trivsamma ytor att starta dagen på. Du har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande arbetsbänk och lättskött klinkergolv.

Hall

När du kommer in i hallen möts du av en lång hallkorridor med plats för inredning och sittplatser för trötta ryggar. Du har förvaring för ytterkläderna.

Hemfakta

Bostad
07-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
8 av 0
Antal rum
3
Storlek
79 m²
Månadsavgift
4 419 kr
Pris per m²
61 899 kr
Pris
4 890 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter