Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig trea ett stenkast ifrån skärgårdsklipporna

Här bor du med närheten till både naturen och city i en gemytlig omgivning nära vattnet och skärgården.

Ditt nya hem är välplanerat för att ha alla bekvämligheter som önskas. Här har ni två sovrum, en mysig balkong och ett stort vardagsrum och kök där alla vännerna får plats att samlas. Ditt badrum är självklart utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagsbestyren.

Hall

Din hall är funktionell med klinkers på golvet och en skjutdörrsgarderob direkt till vänster. Det är även där du hittar ditt städskåp.

Vardagsrum och kök

Tar du vänster från hallen når du vardagsrumsdelen. Den är rymlig och har stora fönsterpartier som ger ett fint ljus till rummet. Det är öppen planlösning till köket, där har du bra arbetsytor och vitvaror från Electrolux.

Badrum

Intill det största sovrummet hittar du ditt badrum. Här har du en duschhörna och både tvättmaskin och torktumlare.

Balkong

Balkongen hittar du via balkongdörren som är placerad mellan köket och vardagsrummet. Här har du elva kvadratmeter att göra om till din egna lilla favortiplats.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger i samma ände av lägenheten. Det största är på fjorton kvadratmeter och det mindre på åtta. Det större rymmer enkelt dubbelsängen och du har förvaringsmöjligheter i båda rummen.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning