Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1501, 3 Rum, 87 m²

1 planerad visning

Rymlig trea ett stenkast ifrån skärgårdsklipporna

Här bor du med närheten till både naturen och city i en gemytlig omgivning nära vattnet och skärgården.

Ditt nya hem är välplanerat för att ha alla bekvämligheter som önskas. Här har ni två sovrum, en mysig balkong och ett stort vardagsrum och kök där alla vännerna får plats att samlas. Ditt badrum är självklart utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagsbestyren.

Hall

Din hall är funktionell med klinkers på golvet och en skjutdörrsgarderob direkt till vänster. Det är även där du hittar ditt städskåp.

Vardagsrum och kök

Tar du vänster från hallen når du vardagsrumsdelen. Den är rymlig och har stora fönsterpartier som ger ett fint ljus till rummet. Det är öppen planlösning till köket, där har du bra arbetsytor och vitvaror från Electrolux.

Badrum

Intill det största sovrummet hittar du ditt badrum. Här har du en duschhörna och både tvättmaskin och torktumlare.

Balkong

Balkongen hittar du via balkongdörren som är placerad mellan köket och vardagsrummet. Här har du elva kvadratmeter att göra om till din egna lilla favortiplats.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger i samma ände av lägenheten. Det största är på fjorton kvadratmeter och det mindre på åtta. Det större rymmer enkelt dubbelsängen och du har förvaringsmöjligheter i båda rummen.

Hemfakta

Bostad
8-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
57 356 kr
Pris
4 990 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning