Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med strandpromenaden och naturen som granne

Här bor du på kajen med både naturen, vattnet och skärgården inpå knuten.

Ditt nya och rymliga hem bjuder på 87 fina och öppna kvadratmeter. Här har du två sovrum, ett badrum med alla bekvämligheter och en härlig balkong om elva kvadratmeter. Ni bor ett stenkast ifrån kajkanten och vattnet men har ändå nära in till city när det behövs.

Hall

Din hall har slitstarkt golv och dold förvaring i form av en skjutdörrsgarderob där du även kan hitta ditt städskåp.

Kök och vardagsrum

Här samsas köket och vardagsrummet i en öppen och luftig planlösning där du har ett fullt utrustat kök där du smidigt kan laga mat. I vardagsrummet har du plats för en större soffgrupp och kan således få plats med att bjuda över alla vännerna.

Badrum

Ditt badrum hittar du till vänster från hallen. Här har du helkaklade väggar och det är utrustat med både en tvättmaskin och torktumlare under en smart arbetsbänk.

Balkong

Hemmets härliga balkong är på elva kvadratmeter och kan bli stället du sätter dig och njuter av en kopp kaffe efter en lång arbetsdag.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen är på vardera fjorton respektive åtta kvadratmeter. Det största har tre garderober och plats för en dubbelsäng medans det mindre fungerar bra som hemmakontor.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning