Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1401, 3 Rum, 87 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Med strandpromenaden och naturen som granne

Bo nära skärgårdsklipporna, bara femton minuter från Slussen. Din nya trea är lätt att längta hem till och på sommarkvällarna är det enkelt att flytta ut middagen till balkongen. Klar för inflyttning.

Ditt nya och rymliga hem bjuder på 87 fina och öppna kvadratmeter. Här har du två sovrum, ett badrum med alla bekvämligheter och en härlig balkong om elva kvadratmeter. Ni bor ett stenkast ifrån kajkanten och vattnet men har ändå nära in till city när det behövs.

Hall

Din hall har slitstarkt golv och dold förvaring i form av en skjutdörrsgarderob där du även kan hitta ditt städskåp.

Kök och vardagsrum

Här samsas köket och vardagsrummet i en öppen och luftig planlösning där du har ett fullt utrustat kök där du smidigt kan laga mat. I vardagsrummet har du plats för en större soffgrupp och kan således få plats med att bjuda över alla vännerna.

Badrum

Ditt badrum hittar du till vänster från hallen. Här har du helkaklade väggar och det är utrustat med både en tvättmaskin och torktumlare under en smart arbetsbänk.

Balkong

Hemmets härliga balkong är på elva kvadratmeter och kan bli stället du sätter dig och njuter av en kopp kaffe efter en lång arbetsdag.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen är på vardera fjorton respektive åtta kvadratmeter. Det största har tre garderober och plats för en dubbelsäng medans det mindre fungerar bra som hemmakontor.

Hemfakta

Bostad
8-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
56 207 kr
Pris
4 890 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning