Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Slutsålt

Tollare Marina

Skärgårdsliv året om

Ägandeform:
Bostadsrätt
Beskrivning

Skärgårdsliv året om

Grannskapet Tollare Marina njuter du av skärgården året om. Utan huslivets alla måsten. På så vis får du mer tid till annat, som långa promenader utmed vattnet eller en tur med båten för att utforska nya kobbar och skär.

Tollare Marina ligger i Nacka, precis vid Skurusundet. Här är det enkelt att må bra. Naturen, skärgårdsklipporna och vattnet ramar in vardagen, samtidigt som du har det mesta du behöver i området. Här finns bland annat servicebutik, gym, glassrestaurang, kafé, restaurang och en mysig småbåtshamn med gästplatser.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Bostäder

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning