Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Klart att flytta in

Tollare Marina

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Skärgårdsliv året om

I Tollare kan du njuta av skärgården året om. Utan huslivets alla måsten. På så vis får du mer tid till annat, som långa helgpromenader utmed vattnet och långkok till söndagsmiddagen.

Tollare Marina ligger i Nacka, precis vid Skurusundet. Här är det enkelt att må bra. Naturen, skärgårdsklipporna och vattnet ramar in vardagen, samtidigt som du har det mesta du behöver i området. När allt är klart kommer det att finnas närservice, gym, café och restaurang. För den som saknar innerstadens puls är Södermalm bara 20 minuter bort med buss. Nu har vi dessutom nytt pris på grannskapets inflyttningsklara lägenheter. Perfekt för dig som drömmer om ett skärgårdsliv utan krångel.

Sjöutsikt från 2 950 000

Nästan samtliga lägenheter i Tollare Marina har balkong eller uteplats, de flesta med direkt utsikt över vattnet. Perfekt för dig som drömmer om att vakna till sjöutsikt. Hur stort vill du bo? Här finns lägenheter med 1–5 rum och kök fördelade på 41–154 kvadratmeter. Dessutom har föreningen en gemensam relaxavdelning med bastu.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
97
Antal rum
2 - 5
Storlek
51 - 131 m²
Pris
2 950 000 - 8 990 000 kr
Våningar
7
Inflytt från
Inflyttningsklart

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning