Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

316C, 5 Rum, 158 m²

Beskrivning

Med smarta lösningar och gräsmatta runt huset

Här bor du i ett välplanerat och rymligt hus med en gräsmatta som sträcker sig runt hemmet på alla sidor. Baksidans trädäck blir sommarens favoritplats, och inomhus väntar umgängesvänliga ytor.

Välkommen till ett stilrent utformat hem i det familjevänliga kvarteret Ältadalen. Här knyter trivsamma lokalgator och parker ihop området och gör det enkelt för grannarna att träffas. Styr upp en picknick med knytkalas på gården, eller bjud in till grillkväll på din egen baksida. Hemma har du en entrévåning med öppna ytor, bra planerat kök och en praktisk tvättstuga med egen entré. En trappa upp finns sovrum för lugn och ro.

Entré och hall

Här välkomnas vänner och familj i en ljus entré med stilrent klinkergolv. Rakt fram till höger finns gästtoaletten med hörndusch följt av familjens tvättstuga, och till vänster ligger köket. I hallen finns plats för förvaring och även städskåpet där dammsugaren och moppen kan vila mellan städningarna.

Kök och vardagsrum

Entréplanets sociala planlösning erbjuder gott om utrymme för umgänge, lek och lugna stunder. I det stora vardagsrummet kan du slappa i soffan eller duka upp till fest med långbord. Med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och kyl och frys i fullhöjd har du ett rymligt kök där du kan sno ihop snabba vardagsrätter eller ta god tid på dig för helgens middag.

Uteplats

Familjens nya uteplats består av ett trädäck och en rymlig gräsmatta som sträcker sig runt husets alla sidor. Med en egen trädgård finns naturen och den friska luften alltid nära till hands. På gräsmattan finns plats för äventyr och lek, och på trädäcket kan sommarmiddagen dukas upp.

Sovrum 1

I övervåningens ena hörn ligger ditt nya sovrum lite avskilt. Ekparketten och fönstren mot uteplatsen ger rummet en harmonisk känsla. Här ryms den stora sängen där det är skönt att pusta ut efter en lång dag.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen mäter tio respektive elva kvadratmeter och har fönster ut mot gatan. Även här finns hemmets vackra ekparkett och ljusa väggar.

Allrum och klädkammare

Direkt ovanför trappan finns övervåningens sociala utrymme som kompletterar ytorna en trappa ner. Med en rymlig klädkammare är övervåningen också platsen där familjens kläder förvaras.

Badrum och gästtoalett

I nära anslutning till övervåningens sovrum ligger familjens badrum, och en trappa ner finns gästtoaletten med dusch smidigt placerad i hallen. Här minskar risken för stressad köbildning under morgonrushen. Rummen är stilfullt designade med ljust kakel och mörkgrått klinkergolv.

Tvättstuga

Familjens tvättstuga går att nå både från hallen och från den separata entrén. Här sköts familjens tvätt när tvättkorgen är fylld. De energieffektiva tvätt- och torkmaskinerna är smart placerade under en praktisk arbetsbänk med ho där ömtåliga plagg kan tvättas med varsam hand.

Parkering och förvaring

På husets högra sida från entrén sett finns plats att parkera bilen i carporten. I trädgården finns även familjens fristående förråd som ger förvaring åt skidor och utemöbler utefter säsongens behov.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben