Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

315C, 5 Rum, 158 m²

Stor trädgård och möjlighet till fyra sovrum

Runt ditt nya hus går gräsmattan som ger en egen utomhusyta på hemmaplan. Du bor med öppna och sociala ytor, och på övervåningen finns trivsamma sovrum att dra sig tillbaka till.

Här bor i ett energieffektivt och hållbart hem som klarar Svanenmärkningens tuffa krav. Den utvändiga designen på ditt och kvarterets hus harmoniserar med den omgivande naturen, och inomhus ger hållbara och stilrena material en stabil grund. En del av övervåningens allrum kan byggas om till ett fjärde sovrum eller till ett hemmakontor.

Entré och hall

Entréns praktiska klinkergolv följs av en vacker ekparkett som sträcker sig genom huset. I entrén finns familjens städskåp och plats för förvaring. Ett par steg in finns mer förvaringsplats i den smart placerade garderoben under trappan.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum ligger vänt mot hemmets uteplats. Här är rummet där familjen kan äta, umgås, vila och fira. Ekparketten ger en bra grund för olika sorters möbleringar och för den personliga smaken. Det välplanerade köket underlättar vardagens matbestyr med bra förvaring och energieffektiva vitvaror i toppklass.

Uteplats

Din gräsmatta sträcker sig runt hela huset och ger gott om härlig trädgårdsyta. På baksidan finns det möbleringsvänliga trädäcket. Här är det enkelt att flytta ut måltider och lekstunder.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan till övervåningen väntar ditt största sovrum rakt fram. Du har utsikt mot uteplatsen och en garderobsvägg där du har en bra ordning och överblick över kläderna när du ska välja dagens kläder.

Sovrum 2 och 3

Vid övervåningens andra sida finns det två sovrum till. Här finns tio respektive elva lättmöblerade kvadratmeter att fylla med säng, byrå och grejer. Rummen passar som barnrum, men de ljusa väggarna och ekparketten ger en bra grund även för arbetsrum eller gästrum.

Klädkammare och allrum

På övervåningen finns en separat klädkammare som ger gott om plats för kläder och pynt. Allrummet binder ihop övervåningen och ger plats för en till soffgrupp – perfekt när alla inte kan samsas om vilken serie ni vill se.

Badrum

Badkar, handdukstork och förvaring i kommoden under handfatet ger familjen ett trivsamt badrum i nära anslutning till sovrummen. Klinkergolvet med golvvärme är skönt att kliva på efter badet, och de ljusa helakaklade väggarna ger ett stilrent intryck.

Tvättstuga och gästtoalett

Familjens tvätt sköts i det tvättstugan med separat entré på entréplan. Här väntar tvättmaskin och torktumlare när tvättkorgen är full. Arbetsbänken och den rostfria hon ger en välutrustad tvättavdelning. Vägg i vägg finns våningens gästtoalett. Rummet delar badrummets stilrena utformning, och här finns en praktisk hörndusch.

Parkering och förvaring

På uteplatsen finns ett förråd där du kan stuva undan sommarmöblerna framåt hösten, och bilen får plats på uppfarten med carport.

Hemfakta

Bostad
315C
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
158 m²
Tomt
615 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben