Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor trädgård och möjlighet till fyra sovrum

Runt ditt nya hus går gräsmattan som ger en egen utomhusyta på hemmaplan. Du bor med öppna och sociala ytor, och på övervåningen finns trivsamma sovrum att dra sig tillbaka till.

Här bor i ett energieffektivt och hållbart hem som klarar Svanenmärkningens tuffa krav. Den utvändiga designen på ditt och kvarterets hus harmoniserar med den omgivande naturen, och inomhus ger hållbara och stilrena material en stabil grund. En del av övervåningens allrum kan byggas om till ett fjärde sovrum eller till ett hemmakontor.

Entré och hall

Entréns praktiska klinkergolv följs av en vacker ekparkett som sträcker sig genom huset. I entrén finns familjens städskåp och plats för förvaring. Ett par steg in finns mer förvaringsplats i den smart placerade garderoben under trappan.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum ligger vänt mot hemmets uteplats. Här är rummet där familjen kan äta, umgås, vila och fira. Ekparketten ger en bra grund för olika sorters möbleringar och för den personliga smaken. Det välplanerade köket underlättar vardagens matbestyr med bra förvaring och energieffektiva vitvaror i toppklass.

Uteplats

Din gräsmatta sträcker sig runt hela huset och ger gott om härlig trädgårdsyta. På baksidan finns det möbleringsvänliga trädäcket. Här är det enkelt att flytta ut måltider och lekstunder.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan till övervåningen väntar ditt största sovrum rakt fram. Du har utsikt mot uteplatsen och en garderobsvägg där du har en bra ordning och överblick över kläderna när du ska välja dagens kläder.

Sovrum 2 och 3

Vid övervåningens andra sida finns det två sovrum till. Här finns tio respektive elva lättmöblerade kvadratmeter att fylla med säng, byrå och grejer. Rummen passar som barnrum, men de ljusa väggarna och ekparketten ger en bra grund även för arbetsrum eller gästrum.

Klädkammare och allrum

På övervåningen finns en separat klädkammare som ger gott om plats för kläder och pynt. Allrummet binder ihop övervåningen och ger plats för en till soffgrupp – perfekt när alla inte kan samsas om vilken serie ni vill se.

Badrum

Badkar, handdukstork och förvaring i kommoden under handfatet ger familjen ett trivsamt badrum i nära anslutning till sovrummen. Klinkergolvet med golvvärme är skönt att kliva på efter badet, och de ljusa helakaklade väggarna ger ett stilrent intryck.

Tvättstuga och gästtoalett

Familjens tvätt sköts i det tvättstugan med separat entré på entréplan. Här väntar tvättmaskin och torktumlare när tvättkorgen är full. Arbetsbänken och den rostfria hon ger en välutrustad tvättavdelning. Vägg i vägg finns våningens gästtoalett. Rummet delar badrummets stilrena utformning, och här finns en praktisk hörndusch.

Parkering och förvaring

På uteplatsen finns ett förråd där du kan stuva undan sommarmöblerna framåt hösten, och bilen får plats på uppfarten med carport.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben