Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

314B, 5 Rum, 139 m²

Bo nära naturen i Ältadalen

Du bor i ett område där skog och sjöar ger en enkel närhet till naturen, oavsett om det är friluftsliv, träning, lek eller vila som önskas. Hemma har du två trivsamma våningsplan och en egen trädgård.

När det är dags för utflykt ordnar du matsäcken på rymliga köksbänkar med assistans av miljöklassade vitvaror. När familjen sedan kommer hem med smutsiga kläder och skor efter dagens äventyr blir tvättstugans egna entrédörr ett praktiskt och uppskattat inslag. Du bor på 141 välplanerade kvadratmeter med altan på baksidan och en egen trädgård i ett lummigt kvarter.

Entré och hall

Ta emot vänner och familj i den välkomnande entrén som öppnar upp mot den sociala planlösningen. Entréns praktiska klinkergolv följs av en vacker ekparkett som sträcker sig genom huset. I hallen finns familjens städskåp och plats för förvaring.

Kök och vardagsrum

I hemmets vardagsrum finns god plats för umgänge och avkoppling. Med dörren mot altanen öppen får du sällskap av den friska luften när du dukar upp för kvällens middag. I köket finns plats för ett stort matbord och här kan familjens vardagsmåltider intas med ett bekvämt avstånd till påfyllning och diskmaskin. Köket har generösa ytor och rymmer många kockar, och i kylen och frysen i fullhöjd får råvaror och matlådor plats utan problem.

Uteplats

Även om den omkringliggande naturen ger gott om varierande utomhusmiljöer med närhet till hav och skog, så är det ändå skönt med en egen trädgård att rå om. Här har familjen en lättmöblerad altan och en gräsmatta som omringar huset med gott om plats för lek och bus.

Sovrum 1

du vill ha lugn och ro kan du dra dig tillbaka till sovrummet på övervåningen. Här ryms den stora sängen där det är skönt att dröja sig kvar under lediga och lata mornar. Ljusa väggar och gott om ljusinsläpp ger ett harmoniskt rum.

Sovrum 2 och 3

På övervåningens andra sida finns de två mindre sovrummen som passar bra som barnrum. Här finns plats för säng, fantasivärldar och skrivbord för pyssel och läxor. Från fönstren kan man spana ner och se om det händer något kul på gatan utanför.

Allrum och klädkammare

I övervåningens två klädkammare kan vinterkläder, finkläder och maskeradkostymer prydlig sorteras. Den smarta garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda. Allrummet ger utrymme för umgänge även på övervåningen.

Badrum och gästtoalett

Helkaklade väggar och klinkergolv återkommer i båda rummen och är både avskalat rogivande och lättskötta. På gästtoaletten finns en praktisk hörndusch och en trappa upp väntar badkaret i bekväm närhet till sovrummet. I kommoden kan krämer och annat viktigt hållas på plats.

Tvättstuga

Tvättstugan ligger i anslutning till hallen och har även en separat entré mot uppfarten som gör det enkelt att ta med tvätten ut och låta den torka av sol och vind. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren vilar en smidig arbetsbänk med ho.

Parkering och förvaring

Bilen parkerar du på den egna uppfarten med carport till höger om entrén. I förrådet som ligger invid trädgården finns gott om plats för förvaring av utemöblerna och annat som är skönt att stuffa undan när det inte används.

Hemfakta

Bostad
314B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
446 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben