Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

314B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Bo nära naturen i Ältadalen

Du bor i ett område där skog och sjöar ger en enkel närhet till naturen, oavsett om det är friluftsliv, träning, lek eller vila som önskas. Hemma har du två trivsamma våningsplan och en egen trädgård.

När det är dags för utflykt ordnar du matsäcken på rymliga köksbänkar med assistans av miljöklassade vitvaror. När familjen sedan kommer hem med smutsiga kläder och skor efter dagens äventyr blir tvättstugans egna entrédörr ett praktiskt och uppskattat inslag. Du bor på 141 välplanerade kvadratmeter med altan på baksidan och en egen trädgård i ett lummigt kvarter.

Entré och hall

Ta emot vänner och familj i den välkomnande entrén som öppnar upp mot den sociala planlösningen. Entréns praktiska klinkergolv följs av en vacker ekparkett som sträcker sig genom huset. I hallen finns familjens städskåp och plats för förvaring.

Kök och vardagsrum

I hemmets vardagsrum finns god plats för umgänge och avkoppling. Med dörren mot altanen öppen får du sällskap av den friska luften när du dukar upp för kvällens middag. I köket finns plats för ett stort matbord och här kan familjens vardagsmåltider intas med ett bekvämt avstånd till påfyllning och diskmaskin. Köket har generösa ytor och rymmer många kockar, och i kylen och frysen i fullhöjd får råvaror och matlådor plats utan problem.

Uteplats

Även om den omkringliggande naturen ger gott om varierande utomhusmiljöer med närhet till hav och skog, så är det ändå skönt med en egen trädgård att rå om. Här har familjen en lättmöblerad altan och en gräsmatta som omringar huset med gott om plats för lek och bus.

Sovrum 1

du vill ha lugn och ro kan du dra dig tillbaka till sovrummet på övervåningen. Här ryms den stora sängen där det är skönt att dröja sig kvar under lediga och lata mornar. Ljusa väggar och gott om ljusinsläpp ger ett harmoniskt rum.

Sovrum 2 och 3

På övervåningens andra sida finns de två mindre sovrummen som passar bra som barnrum. Här finns plats för säng, fantasivärldar och skrivbord för pyssel och läxor. Från fönstren kan man spana ner och se om det händer något kul på gatan utanför.

Allrum och klädkammare

I övervåningens två klädkammare kan vinterkläder, finkläder och maskeradkostymer prydlig sorteras. Den smarta garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda. Allrummet ger utrymme för umgänge även på övervåningen.

Badrum och gästtoalett

Helkaklade väggar och klinkergolv återkommer i båda rummen och är både avskalat rogivande och lättskötta. På gästtoaletten finns en praktisk hörndusch och en trappa upp väntar badkaret i bekväm närhet till sovrummet. I kommoden kan krämer och annat viktigt hållas på plats.

Tvättstuga

Tvättstugan ligger i anslutning till hallen och har även en separat entré mot uppfarten som gör det enkelt att ta med tvätten ut och låta den torka av sol och vind. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren vilar en smidig arbetsbänk med ho.

Parkering och förvaring

Bilen parkerar du på den egna uppfarten med carport till höger om entrén. I förrådet som ligger invid trädgården finns gott om plats för förvaring av utemöblerna och annat som är skönt att stuffa undan när det inte används.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben